Divadelní představení na hradě Křivoklát - Divadlo na Vísce - „Milý muži... když dlaň tvá lehce padne do mé...“

Divadelní představení. Scénické čtení na námět dopisu Boženy Němcové Josefu Němcovi l. p. 1857. Probíhá v obřadní síni hradu od 19 hodin.

Cena vstupenky: 120 Kč
Křivoklát zve na představení Divadla na Vísce „Milý muži... když dlaň tvá lehce padne do mé...“
  • Adresa:
    Křivoklát 47
    Křivoklát 270 23

Divadlo na Vísce. Účinkují: Magdalena Weigertová, Slávka Hozová, hlas Luděk Nešleha, zvuk Karel Hasman. Scénáře a režie se ujala Slávka Hozová, která v pořadu vystoupí s Magdalénou Weigertovou. „Tento dopis mě zaujal vášnivou sdílností,“ zdůraznila Slávka Hozová. Tento dopis velmi zajímavě výtvarně zpracovala studentka Tereza Veselá. Tereza svým osobitým pohledem na osobnost Boženy Němcové a nadšením nakazila nejen Slávku Hozovou.

„I ponořila jsem se do knihy, znovu jsme dopis s kamarádkou přepsaly, doplnila jsem ho jednoduchým dějem a veršíky Seifertovými a scénář byl na světě. Pak jsem oslovila kolegyni Magdalénu Weigertovou a vzniklo další scénické čtení, to jest cesta za poznáním další osobnosti z časů minulých,“ uvedla scenáristka a režisérka.

V případě „Milý muži…“ jde o třetí scénické čtení Divadla na Vísce. Prvním byly Tři ženy navíc a možná přijde i James Bond, druhým Sára Bernhardt.

Omezená kapacita hlediště – využijte ON-LINE nákup vstupenek nebo navštivte
PŘEDPRODEJNÍ MÍSTA

Divadelní představení a další akce začínají většinou ve večerních hodinách v prostorách nádvoří hradu. Během akcí je zajištěno i dostatečné občerstvení. Místa k sezení na židlích (horní nádvoří) - 140 míst, Svatební síň 60 míst. Představení se koná za jakéhokoli počasí, vstupné se vrací jen v případě úplného zrušení vystoupení před jeho začátkem. Změna programu vyhrazena.

Stránky Divadla na Vísce

http://www.krivoklat.cz/