Jarek Nohavica: koncert v parku zámku Valtice

8.8.2020, 20:30 – 23:59

JAREK NOHAVICA
Robert Kusmierski (PL) a Pavel Plánka (CZ)

Cena vstupenky: 490 / 690 / 790 / 990 / 1 190 Kč

Jarek Nohavica zazpívá v zahradách Valtického zámku během Hvězdného víkendu v sobotu 8. srpna.
Na krásném místě, kde v loňském roce proběhly koncerty kapely Kryštof a Recitál Lucie Bílé s klavírem Petra Maláska, letos kromě Ewy Farne uvítáme další hudební hvězdu.

Sólový recitál jednoho z našich nejznámějších písničkářů s kytarou a heligonkou je sestaven nejen ze známých a oblíbených písní jako jsou "Darmoděj", "Mám jizvu na rtu" nebo "Jdou po mně jdou", ale i z aktuálních novinek z posledního alba Poruba. Fanouškové Jarka Nohavici si již určitě zvykli, že jeho koncerty jsou samé překvapení, a vždy naprosto nově dramaturgicky sestavené a rozhodně se mají na co těšit!
Na současných koncertech Jarka doprovází na akordeon a piano vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka. V ceně vstupenky do 1 až 3. řady je dárek od generálního partnera, který návštěvníci obdrží při příchodu do areálu.

POZOR! PRO NÁVŠTĚVNÍKY VE VĚKU POD 15 LET NEPŘÍSTUPNO!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo zde a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Další info:
Délka koncertu cca 2 hodiny, bez přestávky / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka "ZTP/P-DISABLED" platí pro dvě osoby - pro vozíčkáře či jiného držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod. Oba návštěvníci musí do místa konání vstoupit současně a nárok na vstupenku ZTP/P je třeba prokázat příslušným průkazem / každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku /
Hraje se za každého počasí. Za vstupenky zakoupené mimo síť Ticketportal se neručí.