American Music Abroad: Jindřichův Hradec

14.7.2019, 19:30 – 21:30

American Music Abroad: Jindřichův Hradec

Cena vstupenky: zdarma Kč

American Music Abroad

Hudební soubor American Music Abroad byl založen v roce 1975. Do současné doby má za sebou více než 320 koncertních turné v mnoha evropských zemích - Rakousko, Belgie, Chorvatsko, Česká republika, Anglie, Francie, Německo, Maďarsko, Irsko, Itálie, Lucembursko, Skotsko, Slovinsko, Švýcarsko a Wales.

V letošním roce bude soubor koncertovat znovu v České republice a Státní hrad a zámek bude mít čest přivítat jej v Rytířském sále Španělského křídla v neděli 14. července. Postupně vystoupí na 140 hudebníků.

 

Koncert dává Národní památkový ústav zdarma, ale kapacita Rytířského sálu je omezena. Je proto vhodné provést rezervaci.

Na následujícím odkazu najdete více událostí, na něž je možné provést rezervaci on-line, a také koncert American Music Abroad.

Buďto je možné provést přímo koupi vstupenky za 0, - Kč (do e-mailové schránky přijde e-vstupenka). Tento způsob doporučujeme.

Nebo je možné provést pouze rezervaci a vyzvednout si vstupenku nejpozději 30 minut před představením v pokladně SHZ na II. zámeckém nádvoří.

 

Odkaz na rezervační systém ZDE.