Pavel Šporcl - VÁNOCE NA MODRÝCH HOUSLÍCH v jízdárně zámku Valtice

8.12.2018, 19:00 – 23:59

Adventní koncert Pavla Šporcla s hosty se uskuteční v sobotu 8. prosince od 19:00 v Zimní jízdárně valtického zámku. Vstupenky k zakoupení v předprodeji zde.

Cena vstupenky: od 350,- Kč, , ,  Kč

Pavel Šporcl

Vánoce na modrých houslích 2018

Adventní koncert Pavla Šporcla s hosty se uskuteční v sobotu 8. prosince od 19:00 v Zimní jízdárně valtického zámku. Vstupenky k zakoupení v předprodeji zde.

Informace o akci

Adventní koncert předního českého houslového virtuosa Pavla Šporcla. 
Koncert navazuje na úspěšné  turné z prosince 2017, kdy sérii čtrnácti vyprodaných koncertů navštívilo na třináct tisíc posluchačů. 
Unikátní program ve speciálních aranžích pro modré housle Pavla Šporcla s doprovodem orchestru oslavuje příchod nadcházejících vánočních svátků  a lahodí posluchačům v čase adventním. Nechybí v něm oblíbené zahraniční koledy jako je Tichá noc, dětmi milované Rolničky, půvabné houslové sólo z filmu Anděl Páně 2, skladba Modlitba, vlastní kompozice Pavla Šporcla a v neposlední řadě tradiční české vánoční koledy s hymnou českých Vánoc Narodil se Kristus Pán. Ta vánoční program určený všem generacím uzavírá, se společným zpěvem všech umělců i posluchačů v hledišti.
Vybrané skladby provede společně s Pavlem Šporclem dětský soubor Valtický Modrásek, dětský soubor města Valtice. V dalších skladbách vedle Pavla Šporcla vystoupí i sopranistka Jana Šrejma Kačírková, dvojnásobná držitelka ceny Thálie a sólistka Národního divadla. A to vše za doprovodu komorního smyčcového uskupení Praga Camerata.

Pro rodiny je nabízeno rodinné vstupné, kdy jedna vstupenka představuje vstup čtyř osob za zvýhodněnou cenu a čtyři sedadla umístěná vedle sebe. 
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!