Letní škola památkové edukace - VELTRUSY

22.8.2018, 23:59 – 25.8.2018, 23:59

Letní  škola památkové edukace  je vícedenní  tvůrčí setkání, které se letos uskuteční     v romantické krajině  zámeckého  parku  Veltrusy.  

Cena vstupenky: 300 Kč / 500 Kč, , ,  Kč
Letní škola památkové edukace - VELTRUSY

Motto: Ostrov poznání

Anotace:  Účastníci  budou  mít  příležitost  prohloubit  si v tvůrčích dílnách své znalosti a získat nové dovednosti v oblasti interpretace kulturního dědictví.   S ohledem na rozlehlost areálu bude akcentováno téma poznávání parku různými dopravními prostředky.

Cílová skupina: učitelé, lektoři vzdělávacích programů v historickém prostředí (průvodci, kasteláni, dobrovolníci, volnočasoví pedagogové), galerijní a muzejní pedagogové.

  • Kurzovné:  500,- Kč, zaměstnanci NPÚ 300,- Kč. Poplatek nezahrnuje ubytování a stravování. Ubytování: v areálu zámku Veltrusy, cena 250,-Kč osoba/noc.
  • Stravování: Zajištěno v restauraci, v areálu zámku dle zájmu účastníků (snídaně, obědy, večeře) – účastníci si hradí stravování sami. V ubytovacím zázemí je k dispozici lednička, varná konvice, v obci jsou prodejny potravin.

Forma práce: Účastníci absolvují některé části programu společně, jiné v menší skupině dle volby tematické tvůrčí dílny. Prostor bude jak pro společné trachtace, tak pro individuální meditace.

Pořádá a garantuje: Národní památkový ústav, odbor edukace a dalšího vzdělávání ve spolupráci s Pedagogickou fakultou Univerzity Karlovy v Praze.

  • Přihlášky: Zasílejte do 20. července 2018 na e-mailovou adresu: [email protected], kapacita kurzu je omezena na 25 osob! Přihláška ke stažení zde.
  • Kontakt: MgA. Naděžda Rezková Přibylová, e-mail: [email protected], mobil: 775 873 239.