Oživené noční prohlídky „Sedm smrtelných hříchů“ na hradě Švihov

10.8.2018, 19:00 – 11.8.2018, 22:00

Osmnáctý ročník nočních prohlídek obohatí náš početný repertoár o zbrusu nové představení. Na své si přijdou milovníci čertů, žen a zemitého humoru.

Cena vstupenky: 250 / 180 Kč, , ,  Kč

Hrad Švihov v létě ovládne ďábel a sedm smrtelných hříchů

Hodinový okruh stylovými hradními interiéry a exteriéry letos návštěvníkům zpříjemní komediální hra Sedm smrtelných hříchů aneb Běda mužům, kterým žena vládne. Zástupce pekla přijde na hrad Švihov pro duše sedmi hříšníků jen aby zjistil, že realita je trochu jiná, než tvrdí jeho neomylná kniha hříchů. Diváky tak opět čeká sled humorných divadelních obrazů, scénických šarvátek i tanců.

„Letošní noční prohlídky jsme se rozhodli postavit na oblíbeném motivu nebe, pekla a sedmi smrtelných hříchů, ale i na zřejmě věčném motivu sporu mužů a žen. To vše samozřejmě s patřičnou dávkou uštěpačností a ironie. Jsme rádi, že našim věrným divákům představíme nové postavy i situace,“ říkají autor námětu David Vobr a scenáristé Lucie Vajnerová a Vít Schmarc.

Noční prohlídky hradu Švihov proběhnou v pátek a sobotu 11. a 12., 18. a 19. a 25. a 26. srpna 2018. Prohlídka trvá přibližně 50 minut. Začátky jsou od 19 hodin každých 30 minut.

Na vstupenky neprovádíme rezervace! Vstupenky je možné zakoupit online!

NÁKUP VSTUPENEK