Noc na Karlštejně – 7. ročník Muzikálů v Lednici

10.6.2018, 19:30 – 21:30

Zámek Lednice se na dvě noci promění v Karlštejn. V jedné z hlavních rolí bude tentokrát i samotný zámek Lednice, který bude tvořit autentickou kulisu a živé pódium pro herce. 

Cena vstupenky: 590,- 690,- 1990,-, , ,  Kč

Čestném nádvoří dodá představení nezaměnitelnou a přímo magickou atmosféru, kde si návštěvníci budou moci vychutnat hity Lásko má já stůňu, Asi do věží, Hoja hoj a mnohé další písně od Karla Svobody a Jiřího Štaidla.

Děj se odehrává za doby Karla IV. na právě postaveném hradě Karlštejně, který se má stát místem klidu a odpočinku pro českého panovníka. Klid je však narušen nejen příjezdem bavorského vévody, ale i porušením králova zákona, který zakazuje ženám vstup na hrad. Během jedné noci se však na hradě nezávisle na sobě objevují hned dvě ženy, neť purkrabího Alena a královna Alžběta…

Představení pod širým nebem se koná za každého počasí a začátek má ve 19:30, jeho délka je cca 2,5 hodiny včetně přestávky (30 min).

Účinkují: Luděk Randár, Petra Králová, Radovan Král, Gustav Řezníček, Radoslav Šopík, Jan Lefík, Kateřina Liďáková, Tomáš David, Tamara Kotrbová, Rostislav Marek, Jana Drgová aj.

Režie: Michaela Doleželová spolu s Romanem Venclem

Producent: S PROMOTION s.r.o.

Více informací na www.muzikalyvlednici.cz

 

Vstupenky zakoupíte na Ticket Art