Dětský den v Lednici

9.6.2018, 9:00 – 16:00

Soutěže, atrakce, divadelní vystoupení, show s Mimoni a mnoho dalšího jsme si pro Vás a Vaše nejmenší připravili do prostor zámku Lednice. Zábavným a velmi nabitým programem Vás bude, po celou dobu akce, provázet moderátor. Hlad, žízeň ani chuť na něco dobrého nepokazí zážitek z této akce. 

Cena vstupenky: , , ,  Kč

Všeho máme dostatek a jako bonus si od nás každý malý soutěžící odnese dárek na památku.Soutěže, atrakce, divadelní vystoupení, show s Mimoni a mnoho dalšího jsme si pro Vás a Vaše nejmenší připravili do prostor zámku Lednice. Zábavným a velmi nabitým programem Vás bude, po celou dobu akce, provázet moderátor. Hlad, žízeň ani chuť na něco dobrého nepokazí zážitek z této akce. Všeho máme dostatek a jako bonus si od nás každý malý soutěžící odnese dárek na památku.

PROGRAM

Atrakce, soutěže a další doprovodný program 9–16 hod
Mimoňská Show – Wikiho svět 10.15–11.15 hod
Divadelní představení Tři čuníci – Divadlo Radost 13–14 hod

KDE BUDE PROBÍHAT PROGRAM

Dětský den se letos bude opět odehrávat v kulisách samotného zámku Lednice.  Celý program bude probíhat na travnaté ploše pod Čestným nádvořím zámku Lednice. Občerstvení a toalety budou umístěny na travnaté louce, prakticky ve stejných místech, jako tomu bylo v minulosti.

Akce se koná za každého počasí.

Více informací na www.muzikalyvlednici.cz