Kreslení a malování na zámku – Okouzleni antikou

6.8.2018, 10:00 – 10.8.2018, 15:30

Cílem výtvarné dílny je zábavně-vzdělávací formou představit dětem kolébku středoevropské kulturní tradice a provést je výtvarnými technikami, které rozvinou jejich pohled na výtvarné umění a kulturu.

Cena vstupenky: 1 850 Kč / 5 dní, , ,  Kč

Prázdninová výtvarná dílna – příměstský tábor pro děti od 10–14 let.

V autentickém prostředí osmi zámeckých sálů expozice Okouzleni antikou je instalováno kolem stovky historických odlitků slavných antických uměleckých děl. Děti proniknou do dějů antických bájí a kromě klasických technik jako je kresba a malba se dotknou performance a akčního umění, které rozvine jejich smysly v dramatickém kontextu. Čeká nás dobrodružná cesta do historie, která v přímém kontaktu rozvíjí tvůrčí činnost a orientaci v současném umění. Závěrečnou akcí se stane slavnostní vernisáž s výstavou výtvarných prací, kde děti představí vlastní výtvarné počiny.
V ceně jsou zahrnuty pomůcky a materiál, vstup do expozice, lektorské vedení, zpětná vazba pro účastníky.

Rezervace místa ve výtvarné dílně (příměstský tábor) je nutná předem, včetně platby a to nejpozději do 30. června 2018 na webu lektorky kurzu (MgA. Radky Müllerové) http://www.nanahana.cz.  Počet míst je omezen = 15 dětí. Minimální počet dětí na kurzu je 7. V případě nenaplnění akce se akce ruší a zaplacené kurzovné se vrací v plné výši. V případě nemoci dítěte a vážných důvodů absence se kurzovné nevrací, ale je možné přivést do kurzu náhradníka.