Fragile: Jindřichův Hradec

26.9.2017, 19:00 – 21:00

Trojnásobní držitelé zlaté sošky - slovenské divácké ceny OTO v kategorii Hudební skupina roku, společně s Richardem Müllerem čtyřnásobní majitelé platiny za album Hlasy a Hlasy 2, cena SOZA za nejprodávanější nosič zvukového záznamu za rok 2014 na DVD HLASY 2 (CD, live CD + DVD), oceněni Krišťálovým krídlom za Album roku, to je vokální skupina Fragile.

Cena vstupenky: 230 Kč, , ,  Kč

FRAGILE Jindřichův Hradec 2017 

Skupina je složená z populárních osobností, známých z různých televizních seriálů a divadel pod vedením dirigenta a producenta Braňa Kostky. Skupinu dále tvoří Soňa Norisová – soprano, Jana Golis – soprano, Helena Krajčiová – alto, Svetlana Rymarenko – alto, Slavo Košecký – tenor, Vilo Csontos – tenor, Kamil Mikulčík – bass. Alternanti skupiny: Jana Boltižiar – soprano, Kamila Apetauer – soprano, Peter Lacho – tenor, Martin Madej – tenor, Jozef Hečko - bas.

Věnují se interpretaci známých světových rock - pop - hitů v působivých a velmi zajímavých originálních a cappella aranžmá – bez hudebních nástrojů. Všechno co uslyšíte je opravdu tvořeno jen hlasem a ústy interpretů v komorním    a cappella provedení. Čistě vokální, jisté instrumentální prvky se v jejich hlasech uplatňují jako rytmická opora.

 

Předpokládaný předprodej vstupenek od II. poloviny srpna.

 

Pořadatel:

Stanislav Stebila

Umělecká ag. Gardes

Booking, promoter a management sk. Fragile pro ČR

Tel.: +420 723 523 297

E mail: [email protected]   Web: www.gardes.cz; www.fragile.cz