Noe 3D

1.4.2014, 12:00 – 10.6.2014, 13:15

Biblický hrdina Noe trpí apokalyptickými vizemi, předpovídající brzkou potopu celého světa. Noah udělá vše proto, aby zachránil svou rodinu před blížící se katastrofou.

Noe 3D

Zneklidňující vidina smrtící záplavy pronásleduje Noema (Russell Crowe) ve snách čím dál častěji. Tu i další podivná znamení mu pomůže rozluštit moudrý Metuzalém (Anthony Hopkins). Země se ocitla na kraji propasti, kam ji zavlekla lidská rasa. Nejvyšší se rozhodl pro kompletní restart v podobě gigantické potopy a pro obnovu člověčího druhu si vybral právě Noema a jeho početnou rodinu. A protože Noe ví, že zkáza přijde s vodou, začne stavět archu, obří loď, na níž by se on i jeho rodina zachránili. Během stavby se musí potýkat nejen s nedostatkem času, vlastními pochybami, obavami svých blízkých, ale i s otevřenou nenávistí soukmenovců v čele s krutým potomkem slavného bratrovraha Kaina (Ray Winstone). Kromě toho musí na plavbu přizvat i zástupce všech živočišných druhů, aby život na „nové" Zemi mohl být úplný. Největší katastrofa v dějinách planety v tu chvíli může začít.

Drama, Fantasy - USA, 2014, 135 min
Přístupno od: 12 let

Režie: Darren Aronofsky
Hrají: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Logan Lerman, Douglas Booth, Emma Watson, Ray Winstone, Anthony Hopkins, Dakota Goyo, Mark Margolis, Kevin Durand, Don Harvey, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Madison Davenport, Gavin Casalegno
Premiéra: 25. 3. 2014

Noe