Matka!

23.11.2017, 21:10 – 23:11

Mladá těhotná žena (Jennifer Lawrence) se snaží zaměstnat v obrovském neznámém domě. Do posledního detailu je plně pohlcena renovací domu. Její nový starší manžel (Javier Bardem) je úspěšný spisovatel, uznávaný po celém světě pro svůj pohled na lidstvo a své umění ovládat jazyk. Oba dva se navzájem hluboce milují, tak proč jsou jejich dny plné napětí?

Matka!

Mladá těhotná žena (Jennifer Lawrence) se snaží zaměstnat v obrovském neznámém domě. Do posledního detailu je plně pohlcena renovací domu. Její nový starší manžel (Javier Bardem) je úspěšný spisovatel, uznávaný po celém světě pro svůj pohled na lidstvo a své umění ovládat jazyk. Oba dva se navzájem hluboce milují, tak proč jsou jejich dny plné napětí? Proč se zdá, že se hromadí malá nedorozumění? Proč to vypadá, že se tito novomanželé, kteří už brzy přivítají do světa nový život, chtějí navzájem pozabíjet? Jejich vztah očividně visí na hraně. A pak se objeví hosté. Ona je úzkostná a zranitelná. Jak se připravují na příchod dítěte, chce být se svým manželem jen sama. Proč do jejich domu přivítal cizince? Proč je tak netečný k tomu, co ona potřebuje? Z dálky to může vypadat jako menší rodinný konflikt, který může být během chvilky vyřešen. Ale tento konflikt bude mít fatální důsledky.(JustMeeKatie)

Drama / Horor / Mysteriózní / Podobenství / Psychologický
USA, 2017, 121 min
Režie: Darren Aronofsky
Scénář: Darren Aronofsky
Kamera: Matthew Libatique
Hudba: Jóhann Jóhannsson
Hrají: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Brian Gleeson, Jovan Adepo, Raphael Grosz-Harvey, Andreas Apergis, Stephen McHattie, Kristen Wiig, Robert Higden, Amanda Warren, Marcia Jean Kurtz, Emily Hampshire, Cristina Rosato, Sarah-Jeanne Labrosse, Deena Aziz, Eric Davis, Arthur Holden, Xiao Sun, Kimberly Laferriere

Matka!