Kubo a kouzelný meč 3D

6.10.2016, 12:10 – 30.10.2016, 11:41

Umí vyprávět příběhy tak, že to bere dech. Chlapci Kubovi tenhle talent pomáhá uživit sebe a nemocnou matku. Den co den opouští jeskyni, ve které společně přebývají, a v přilehlé vesnici ohromuje obyvatele svým vyprávěním, které končí vždy před západem slunce. Domů se musí vrátit před setměním, jinak by ho podle matky mohla stihnout strašlivá kletba.

Kubo a kouzelný meč 3D

Jednoho večera se však vrátit nedokáže. A varování se promění ve skutečnost. Najednou si uvědomí, že se stal hrdinou vlastního dobrodružného příběhu. V doprovodu chytré a přímočaré Opice a trochu praštěného Brouka se vydává po stopách svého otce, legendárního samuraje. Jeho cílem je nalezení otcovy zbroje, která mu má pomoci obstát v boji se zlem, které má v úmyslu zničit vše, co mu kdy bylo drahé. Tahle výprava bude mnohem dobrodružnější, strašidelnější a zábavnější než cokoliv z toho, co dosud vyprávěl.(CinemArt CZ)

Animovaný / Fantasy / Rodinný
USA, 2016, 101 min

Režie: Travis Knight
Scénář: Marc Haimes, Chris Butler
Kamera: Frank Passingham
Hudba: Dario Marianelli
Hrají: Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Art Parkinson, Brenda Vaccaro, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei, Minae Noji, Saemi Nakamura

Kubo a kouzelný meč