Fenomenální TAKE 6 společně se symfoniky

20.7.2019, 20:30 – 21:30

Ne jednu, ne dvě, ani čtyři nebo šest. Rovnou deset hudebních cen Grammy a řadu dalších prestižních ocenění (10 Dove Awards, Soul Train Award ad.) mají doma chlapíci z Take 6.

Tenhle proslulý americký vokální sextet se svým koncertním programem objel celou planetu a spolupracoval s řadou umělců napříč žánry, třeba s Rayem Charlesem, Ellou Fitzgerald, Whitney Houston…  A třetí červencovou sobotu vystoupí se Severočeskou filharmonií Teplice pod taktovkou dirigenta Jana Kučery na 28. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov! Není pochyb, že tenhle festivalový koncert bude patřit k vrcholným událostem kulturního léta.

Take 6 patří k nejobdivovanějším a capella souborům na světě, jejich show je založena na harmonickém souzvuku šestice mužských vokálů, skladbám nechybí aranžérská vynalézavost a dokonalá intonace, ale ani rytmická hravost, originalita a v neposlední řadě nebývalá duchovní hloubka. Styl moderního křesťanského gospelu členové souboru osobitě formují soulem, jazzem, funkem, R&B či popem.

Informace a vstupenky http://festivalkrumlov.cz/program-a-vstupenky/take-6/