Pivovar Ferdinand podpoří hudební festival Tloskov Fest

1.6.2019

Pivovar Ferdinand letos podpoří hudební festival Tloskov Fest, který se koná 1. června 2019 od 10 hodin v Tloskově. Festival se pořádá u příležitosti 60. narozenin tloskovského Centra sociálních služeb. Pivovar Ferdinand nabídne návštěvníkům vybrané pivní speciály a limonádu Ferdinádu.

Cena vstupenky: 0/220/390/450 Kč

Na tloskovském hudebním festivalu vystoupí řada známých hudebníků, mimo jiné Aneta Langerová, Tata Bojs, Horkýže Slíže či Ivan Hlas. Brány festivalového areálu se otevřou lehce po desáté dopolední a akce potrvá do půlnoci.

Vstupenky na festival koupíte v síti GoOut. Část výtěžku z akce putuje přímo na podporu sociálního centra, které nabízí chráněné bydlení pro lidi se zdravotním postižením, denní stacionář i odlehčovací služby. Děti do 8 let mají vstup zdarma, děti od 9 do 15 let a ZTP za 220 Kč. Běžné vstupné je 390 Kč v předprodeji a 450 Kč na místě.

Po konci festivalu bude zařízená autobusová doprava do Benešova u Prahy. Veškeré novinky můžete sledovat na facebookové události festivalu.

Přijďte do stanů Pivovaru Ferdinand za čerstvým pivem a vychutnejte si zážitek z kvalitní hudby plnými doušky. Srdečně vás zveme.

Pivovar Ferdinand

Benešovský pivovar Ferdinand založil roku 1897 arcivévoda František d’Este. Pivovar si zakládá na tradičních recepturách a vaření piva. Na špičkovou kvalitu dohlíží vrchní sládek Jaroslav Lebeda. Pod jeho rukama vzniká všech deset druhů piva, které Ferdinand vaří. Od klasické desítky a jedenáctky až po speciální polotmavé pivo Sedm kulí a jedinečné bezlepkové pivo. Součástí pivovaru je ojedinělá humnová sladovna, která vyrábí slad pro potřebu pivovaru. Zásobí ale rovněž další pivovary po celé České republice i v zahraničí. Pivovar Ferdinand ročně uvaří na 28 000 hektolitrů piva.

Pivovar Ferdinand spolupracuje s Centrem sociálních služeb Tloskov už víc jak pět let. Své produkty dodává i do kavárny, kde pracují klienti centra. „Tím navazuje Tloskov na svou historii. V odkazu významného rodu Řepů stálo přání, aby Tloskov nenakupoval pivo od cizáků,“ vysvětluje ředitel tloskovského Centra sociálních služeb Matěj Lipský.