Mezinárodní filmový festival – FEBIOFEST 2019 (regiony)

1.4.2019 – 18.4.2019, 23:59

Festival byl založen v roce 1993 nezávislou filmovou a televizní společností FEBIO Fera Feniče. Akce pořádaná zpočátku téměř bez finanční podpory, ale s o to větším nadšením pro přátele a filmové fanoušky se během let proměnila ve významný filmový festival.

Febiofest, situovaný do pražského multiplexu CineStar Anděl, garantuje ve všech 12 kinosálech výjimečnou technickou kvalitu promítání pro všechny formáty, stejně jako dokonalé pohodlí pro festivalové diváky. Další projekce probíhají v multiplexu CineStar Černý Most, v kině NFA Ponrepo a v kinosále Městské knihovny. Festival nabízí také bohatý doprovodný program.

Cena vstupenky: 99-1190 Kč

REGIONÁLNÍ OZVĚNY

Od 1. do 18. dubna bude festival pokračovat v dalších městech České republiky.

FILMOVÝ PROGRAM

Filmový program zveřejníme on-line 7. března a v mobilní aplikaci festivalu. Tištěná verze programu bude k dispozici od 8. března na infostánku v multiplexu CineStar Anděl. Cena programu je 49 Kč.

 PŘEDPRODEJ

Předprodej vstupenek na jednotlivé projekce začal 8. března ve 12 hodin na infostánku Febiofestu ve foyer multikina CineStar Anděl (během předprodeje bude pokladna otevřena od 12.00 do 22.00 hodin a během festivalu od 10.00 do 22.00 hodin). Prodej vstupenek v kině CineStar Černý Most začne 21. března. 

Divácké akreditace se vydavají již den před zahájením předprodeje 7. března od 12h na infostánku MFF Praha - Febiofest. Následující den bude spuštěn prodej v místě konání od 12h. 

On-line prodej a v mobilní aplikaci festivalu bude zahájen také 8. března od 12h.

 INFORMACE A NOVINKY

Pokud si přejete dostávat pravidelně a i v průběhu roku informace a festivalové novinky e-mailem, zaregistrujte se k odběru festivalového Newsletteru. Pokud máte dotaz, na který jste zde nenašli odpověď, napište nám na [email protected].

 INFOSTÁNEK

Ve festivalovém infostánku při vstupu do kina CineStar Anděl rádi zodpovíme vaše dotazy. Infostánek bude otevřený během předprodeje od 8. do 20. 3. od 12.00 do 22.00 hodin a následně v době konání festivalu od 21. do 29. 3. od 10.00 do 22.00 hodin (ve všední dny) a od 9.00 do 22.00 hodin (o víkendu).

VSTUPENKY A AKREDITACE

Divácké akreditace jsou určeny pro filmové a festivalové fanoušky. Využít můžete jeden ze tří druhů akreditací. Cena diváckých akreditací na 3 dny je 699 Kč, na 5 dnů 999 Kč a na 9 dnů 1699 Kč. Divácké akreditace platí v CineStaru a v kině NFA Ponrepo. Divácké akreditace neplatí v kině Městské knihovny v Praze. 

Cena běžné vstupenky na projekci je 99 Kč. 

Zakoupením lístku za 139,- Kč na projekce označené jako „Projekce charitativního partnerství“ podpoříte částkou 40 korun Národní filmové muzeum NaFilm, které je nově otevřeno veřejnosti od 15. ledna. Vstupenky na projekce charitativního partnerství nelze zakoupit on-line. Prodej těchto vstupenek je pouze v infostánku Febiofestu v CineStaru Anděl. 

Předprodej v rámci sekce Culinary Cinema byl již zahájen. Vstupenky na jednotlivé dny si můžete zakoupit za 1190 Kč na osobu. Vybrat si můžete ze tří filmově-kulinářských večerů. Filmy ze sekce Culinary Cinema se promítají v multikině CineStar Anděl a exkluzivní večeře vyhlášených šéfkuchařů jsou servírovány v prostředí restaurace Delight v přilehlém pražském hotelu Vienna House Andel´s Prague.

doprovodný OFF program

26. ročník festivalu nabídne akce v rámci OFF programu. 

Merchandising

Festivalový merchandising lze zakoupit od 8. března i v multikině CineStar Anděl.