Víkend plný LEGO® hraní v Galerii Šantovka Olomouc

3.10.2015, 10:00 – 4.10.2015, 18:00

Děti mají za sebou již téměř měsíc plný školních povinností. Dopřejte jim zaslouženou odměnu v podobě pořádné dávky hraní – první říjnový víkend jsme pro vás připravili Víkend plný LEGO® hraní. Sobota 3. a neděle 4. října tak budou v Galerii Šantovka Olomouc ve znamení hraní, zábavy a stavění.

Pro kluky i holky je připraveno mnoho soutěží s hrdiny jejich oblíbených LEGO® příběhů. Na stanovištích LEGO® Friends – Popstar, LEGO® Elves a LEGO® Ninjago mohou děti sbírat za splnění úkolů razítka a těšit se na krásný dárek.

Fanynky stavebnic LEGO Friends a milovnice hudby určitě nadchne možnost vyzkoušet si, jaké je to být popovou hvězdou. Ve fotokoutku na ně čekají speciální rekvizity – barevné paruky, mikrofon a mnoho dalšího, díky nimž se během pár minut stanou opravdovou hvězdou. V zóně LEGO Friends – Popstar najdou navíc malé pódium, kde se budou moci celý víkend učit taneční choreografii. Zóna LEGO Elves nabízí dětem pohled do kouzelného světa elfů. Na cestě jim bude průvodkyní Emily Jonesová a čtyři elfové, kteří si pro děti připravili zábavné luštění kvízů a stavění.

Žádný malý bojovník a bojovnice neodolají možnosti vyzkoušet na vlastní kůži trénink Ninjago akademie v zóně LEGO Ninjago. Na jednom ze stanovišť si odvážní nindžové vyzkouší své balanční dovednosti. Dále se můžete těšit na zónu LEGO® Club a pamatujeme i na ty nejmenší – v zóně LEGO® DUPLO® na vás čeká bazén plný DUPLO kostek.

Pokud budete mít pocit, že své ratolesti od vybrané stavebnice již nikdy neodtrhnete, k dispozici bude i malý krámek, kde si ty nejoblíbenější můžete zakoupit.
Všechny zóny budou pro návštěvníky otevřeny zdarma vždy od 10 do 18 hodin, připraven je i moderovaný program. Přijďte se podívat 3. a 4. října za LEGO kamarády do Galerie Šantovka Olomouc, těšíme se na vás!