Největší festival volnočasových aktivit LADRONKAFEST 2015

12.9.2015, 11:00 – 22:00

Největší festival volnočasových aktivit ve střední Evropě LADRONKAFEST 2015, který už čtrnáctým rokem pořádá Městská část Praha 6, se nezadržitelně blíží.

V parku Ladronka v Praze 6 se bude prezentovat přes 60 volnočasových aktivit pro děti, dospělé i milovníky adrenalinu, a to už v sobotu 12. září od 11.00 do 22.00 hodin.

Tradiční soutěž studentských kapel byla už na internetu a Facebooku Ladronkafestu ukončena. Teď už všichni finalisté, kteří vzešli z hlasování fanoušků, pilně cvičí na svá živá vystoupení přímo na festivalu. Vítězem se v sobotu odpoledne stane ta z kapel, která na Ladronce sklidí největší aplaus od diváků.

Některé atrakce si dokonce vyzkoušejí i české celebrity. Odpoledne se svými dětmi na Ladronkafestu stráví například Agáta Prachařová, Ester Janečková, Kristina Kloubková nebo Vincent Navrátil.
Chybět nebudou ani hvězdy muzikálu Romeo a Julie, jejichž fanoušci se mohou těšit nejen na autogramiádu zpěváků, ale i živé ukázky ze samotného muzikálu.

Na Ladronkafestu také vyvrcholí letošní ročník projektu Letní výzva pro srdcaře, který probíhá celé léto ve spolupráci Nadace Naše dítě a Jeden měsíc běžce.

Pro děti bude ve spolupráci s OCRA CZ (Česká asociace extrémních závodů) připraven menší překážkový závod, nouze nebude ani o další aktivity.

Na start dětského závodu se postaví i dcera Jasmína televizní moderátorky Kristiny Kloubkové, syn Kryšpín modelky Agáty Prachařové a dcera Kordula herečky Veroniky Žilkové.

Na Ladronkafestu se odehraje mimo jiné také Mistrovství ČR v poweriser (skákací boty),  Český pohár ve slackline nebo Pole Battle League, chybět nebudou také Star Wars postavy, aikido, beachvolejbal, badminton, římský tábor sebeobrana a mnohem víc.

Po celý den se na pódiu budou střídat studentské kapely, sportovní a freestylové exhibice, taneční show a v neposlední řadě také soutěže. Sehraná moderátorská dvojka Vojta Efler a Iva Lecká se z pódia prakticky nehne, těšit se můžete také na jejich vzájemné pošťuchování.
Večer si hudební fandové přijdou na své při představení muzikálu Romeo a Julie, koncertě kapely Iglů a hlavně finálním koncertem rappera LIPO.

Pro děti jsou připravené atrakce v podobě skákacích trampolín, vyzkoušet si mohou jednotlivé atletické disciplíny  a celou řadu dalších stanovišť.

Více informací o kompletní program na www.ladronkafest.cz