Děti si zdarma zasportují v Monkey´s Gym a Juklíku

4.9.2015, 14:00 – 18:00

Děti si zdarma zasportují v Monkey´s Gym a Juklíku.

Lekce unikátního cvičení pro děti zdarma nabízejí v pátek 4. září 2015 v pražském Baby Clubu Juklík, kde najdete – kromě bazénu s příjemně teplou vodou a spoustou atrakcí – tělocvičnu Monkey´s Gym navrženou speciálně pro děti. V rámci Dnů otevřených dveří si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy na cvičení pod dohledem zkušených instruktorů, či se spolu můžete vydat na hodinu volného plavání. Děti mohou také celé odpoledne dovádět na sportovištích na prostorné zahradě, zatímco rodiče si odpočinou při dobré kávě. Každého malého sportovce čeká odměna!

- Od 14 do 18 hodin si můžete vyzkoušet 30 minutovou lekci unikátní metody Monkey´s Gym pod vedením lektorů, a to zcela zdarma. Rezervace na [email protected] nebo na www.monkeysgym.cz.
- Od 14 do 18 hodin si můžete zajít na hodinu volného plavání a k dispozici vám bude celý bazén i všechny pomůcky Baby Clubu Juklík. Cena za osobu, která půjde do vody je 150 Kč (pokud od září chodíte na pravidelné kurzy plavání do Juklíku, je cena 100 Kč za osobu). Rezervace na telefonu 251 610 441.
- Bez předchozího objednání budou celé odpoledne a zdarma probíhat aktivity na sportovních stanovištích na zahradě Juklíku, kde najdou děti spoustu atrakcí a rodiče příjemné posezení. Na všechny malé sportovce čeká na závěr malá odměna.
Pořadatelé předpokládají o akci opět velký zájem, proto si v případě zájmu své místo co nejdříve rezervujte.