4. ročník hudebního projektu Ekompilace na podporu třídění odpadu v Jičíně

5.9.2015

Oblíbený hudební projekt Ekompilace  probíhá již čtvrtým rokem, tentokrát se bude CD Ekompilace křtít v šesti městech po celé ČR. Letos si na pomoc přizval jako headlinera skupinu Rybičky 48 a pro návštěvníky opět přichystal jedinečný dárek.

Nejenže na všech šest koncertních křtů bude vstup zdarma, ale každý návštěvník si navíc domů odnese nové CD Ekompilace 2015. Na tomto disku najde nejen šestnáct skladeb od osmi vybraných mladých kapel, ale jako bonus také aktuální rádiový hit od Rybiček 48 s názvem Léto. „Hitovka Léto byla vytvořená letní Ekompilaci na míru, fanoušci si díky CD budou moc tuhle pecku poslechnout kdykoliv budou chtít.“ komentuje bonusovou skladbu Kuba Ryba, frontman Rybiček.

Ekompilace není jen koncertním turné, vedle hudebních koncertů a edukaci o třídění odpadu přináší ještě vítanou podporu mladým kapelám, kterým umožňuje nahrát jejich autorské skladby v profesionálních podmínkách hudebního studia Franz Kavkaz. Vybranými kapelami pro letošní rok jsou Five O‘ clock Tea, Smrtislav, Isua, Outsider, Cate, Lucky Losers,  4ever a Čardáš Klaunů. Díky tomu se můžete těšit na žánrově velice pestrou kompilaci skladeb, kde nebudou chybět ani jemnější tóny.

Letos se koncertní šňůra Ekompilace rozjede 28. srpna ve Vsetíně, o den později se přesune do Rokycan a v následujících dvou víkendech si ji budou moci návštěvníci užít v Mělníku, Jičíně, Jindřichově Hradci a Humpolci. Vždy od třetí hodiny odpolední do jedenácté večer vás bude jednotlivými křty provázet moderátorka Tereza Tobiášová. „Zveme všechny lidi nejen na pomoc s propagací třídění odpadu, ale také na pestrý kulturní zážitek, který vám přiváží portál Samosebou.cz přímo do vašeho města“ zve Mirek Ruml ze Samosebou.cz a odkazuje na aktuální informace o všech koncertech na facebookovém profilu Ekompilace www.facebook.com/ekompilace a www.ekompilace.cz .