Koncert Motörhead, Saxon a Girlschool - KONCERT ZRUŠEN

18.2.2016, 19:00 – 21:00

LEMMY KILMISTER - FRONTMAN LEGENDÁRNÍCH MOTÖRHEAD PODLEHL RAKOVINĚ. VSTUPNÉ NA ZRUŠENÝ PRAŽSKÝ KONCERT SE BUDE VRACET OD 6.LEDNA.

Frontman legendární britské skupiny Motörhead Ian Fraser Kilmister (70), kterého celý hudební svět znal pod přezdívkou Lemmy Kilmister, zemřel. Informovala o tom dnes ráno na facebookovém profilu jeho domovská kapela.

„Není lehké to vyslovit... náš úžasný přítel Lemmy dnes odešel po krátkém boji s extrémně agresivní formou rakoviny. Nedokážeme vyjádřit šok a smutek, není pro to slov. Brzy přineseme více informací, ale teď prosíme .... pusťte si Motörhead nahlas, pusťte si Hawkwind nahlas, pusťte si Lemmyho hudbu nahlas. Dejte si drink, jeden nebo dva. Oslavujte život tak, jak ho oslavoval tento úžasný člověk. Přesně tak by to chtěl.“ vzkázali miliónům fanoušků Lemmyho spoluhráči, kteří také uvedli, že se zpěvák o zákeřné nemoci dozvěděl jen dva dny před smrtí.


V příštím roce plánovali Motörhead turné, v rámci kterého se v únoru měli zastavit i v Praze. Bubeník kapely Mikkey Dee se ale nechal slyšet, že úmrtím jejich frontmana skupina končí.


„S velkou lítostí a upřímnou soustrastí Lemmyho blízkým musíme potvrdit, že se pražský koncert ruší. Vstupné se bude vracet oproti nepoškozené vstupence v místě zakoupení či převodem na účet v případě zakoupení lístku online od 6.ledna“.

Potvrdil za pořádající agenturu NuCoast Productions Patrik Svitek.