Anděl Fest 2015

18.9.2015 – 26.9.2015, 23:59

Festival dobrovolnických a dobročinných aktivit.

Druhý ročník unikátního festivalu dobrovolnických aktivit připravuje Plzeň 2015 ve spolupráci s místními partnery. Naším cílem je zviditelnit dobrovolnictví, podpořit místní organizace, které pořádají dobročinné aktivity a stojí o spolupráci s dobrovolníky a pečovat o veřejný prostor města. Pro vybrané projekty, které mají jasný veřejně prospěšný význam a shodují se s našimi cíli, nabízíme podporu formou mikro-grantu na materiál do výše 5.000,-Kč. Přidejte se! Přihlásit se můžete pomocí formuláře.

Organizacím, které by chtěly uspořádat dobročinné aktivity v rámci tohoto festivalu, rádi  poskytneme prostor v programu a propagaci. V případě zájmu nám napište na mail [email protected] nebo nás kontaktujte na telefonním čísle koordinátorky dobrovolnického programu Evy Kraftové: +420 724 042 654.

I letos se můžete zapojit jako dobrovolník na jedné či více vypsaných akcí, které budou zveřejněny na těchto webových stránkách ve dvou vlnách, 1.7 a 31.7. Pojďme dát sobě a našemu městu více barev a radosti, ať nám to jako Evropskému hlavnímu městu kultury sluší! Čím více nás bude, tím viditelnější bude výsledek.