Koncert Bena Cristovao ve FORUM KARLÍN se uskuteční v sobotu 28.11.

28.11.2015, 20:00 – 21:00

Úspěšný loňský rok a skvělý ohlas na desku Made In Czechoslovakia byl pro Bena Cristovao a jeho management motivací při výběru zastávek letošního podzimního turné. Větší prostory, ještě propracovanější pódiová prezentace a maximální odhodlání. Vrcholem turné bude pražské Forum Karlín (28.11.).

Ben Cristovao bere loňský rok jako velmi úspěšný, dařilo se mu ve všem, do čeho se pustil. Deska Made In Czechoslovakia se stala ihned po vydání nejúspěšnějším albem na iTunes i Deezeru. Pokřtil jej začátkem listopadu ve vyprodaném klubu Roxy a také většina dalších zastávek loňského podzimního turné byla vyprodána. Videoklip ke skladbě Molly se umístil na třetím místě mezi CZ videoklipy s největším počtem zhlédnutí na kanále YouTube za rok 2014. Singl Sweet Chilli převzala prakticky všechna mainstreamová tuzemská ráda (Evropa 2, Fajn Rádio, Radio Spin, Kiss rádia a další).

Až nyní si Ben dopřál zaslouženou dovolenou v Japonsku a načerpal nové síly pro budoucí projekty. Jednou z hlavních položek jeho programu pro rok 2015 je samozřejmě podzimní turné, které by mělo vizuálně i návštěvností pokořit to předchozí. Ben Cristovao opět zapojí skvělé muzikanty, chybět za mixážním pultem nebude ani jeho dlouholetý DJ a kamarád Abdu. Ve spolupráci s přední českou vjingovou společností vzniknou vizuály letošního turné a také light show bude v rukách těch nejlepších