MINI Festia Open Air 2015

12.9.2015, 12:00 – 22:00

Jako každý rok, tak i tento se můžeš těšit na dvě vydání tohoto festivalu!

V tomto zářijovém vydání můžeš očekávat jednu velkou změnu, kterou bude Poison Apple stage v rytmu drum and bass. Chybět nebude ani VIP stage, která poskytne více prostoru pro posezení.
Toto jedenácté dvoj-vydání se uskuteční 12. září tradičně v kempu Kotva (v pražském Bráníku). Festival letos poprvé nabídne druhou stage ve znamení DNB, kterou si vezmou pod svou záštitu kluci z Poison Apple, které můžete znát z charitativních akcí na pomoc postiženým povodněmi.
Pro velký zájem o VIP zónu dojde k rozšíření prostoru, které přinese více místa k sezení a k možnosti vybudování dalších „dark roomů“ pro vaše soukromí.
Jako i v minulých létech, tak i toto vydání bude od 12 – 13 hodiny zcela ZDARMA pro všechny příchozí. Pro ostatní pozdější příchozí bude vstup na místě za symbolických 150 Kč a VIP 299 Kč. Vstupenky jsou ke koupi v předprodeji za 100 Kč a VIP za 250 Kč.
Zájemce o předprodejové vstupenky žádáme, aby psali na naši facebookovou fanpage, či na email [email protected].
Festival začíná 12 hodinou a končí 22 hodinou večerní, poté následuje afterparty v nedalekém klubu PM – který naleznete na adrese Trojská 10, Praha 2.
Kompletní obsazení festivalu a afterparty
Main stage: Džejár aka Roger Venzent, Enrico, Beda, Kifli, Subgate, Fatty M, Peet Sanders, P-Jay, Mark Evill, Rio, Tibiza, Zendi, Wulky, Mike M, Mylo, Golpe, Topclass, Marteen, Andy Road

Second stage (Poison Apple): IM Cyber, Ozone, N:Force,2K, Sweg, ahZ, Blofeld, KamCZa, Eska, Stantha, Emphonic, Error, Skáčko, Feela, Dash, Dogzan, Tukan MC, MC Ufo, MC Was, Filip Markes on Sax

Afterparty @ PM – Finidi, Michael J, Junior Jan, Pataky & MK2, Timmy, Sunbeam, Ravic, Kleitone