Výlet do Aquapalace Praha

1.1.2017 – 31.12.2018, 23:59

Aquapalace Praha patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější místa v České republice především kvůli stálé snaze přinášet novou unikátní zábavu na český trh.

V loňském roce otevřel dva nové tobogány, z nichž jeden „Canyon“ se může pyšnit titulem nejdelší tobogán ve střední Evropě, druhý „CrazyTube“ je pro změnu inspirován vyhledávanými trendy ze zahraničí.

Sezóna tohoto léta zase přináší další řadu skvělých atrakcí jako vodní autodrom, létající simulátor FlyMotion, nebo nafukovací Wipeout, překážkovou dráhu navrženou podle úspěšné televizní soutěže. „Naši návštěvníci rádi zkouší nové věci, proto se snažíme náš areál stále vylepšovat a přinášet bezkonkurenční nápady. Minulý měsíc vedení aquaparku představilo svou „Světovou letní jízdu“, v rámci které na zahradě vyrostly proslulé stavby jako Big Ben, Taj Mahal, Eiffelova věž nebo Socha svobody,“ říká spokojeně Zdeněk Bartůška, ředitel Aquapalace Praha. Samotné atraktivní prostředí Vodního světa plného originálních tobogánů, doplňuje také celá řada dalších zážitků, které jinde nenajdete.

V Aquapalace si můžete užít kromě 12 tobogánů a skluzavek také mořské vlnobití, pirátskou loď, pomalou a divokou řeku, mořská akvária, vířivky a relaxační lavice, 8 metrů hlubokou potápěčskou jámu, zmrzlinový bar, dětský koutek s programem, a zároveň se můžete účastnit různých soutěží a animací.

Pro starší návštěvníky je připraven saunový svět, rozdělený na 14 finských saun a parních lázní. „Máme finskou saunu obloženou 80 let starým dubovým dřevem, dále můžete navštívit saunovou místnost vypadající jako březový háj, biosauna je zase doplněna speciálním světlem a aromatickým olejem. Obecně vůně, především ty bylinkové, pečlivě vybíráme, protože mají pozitivní účinky na psychiku, a tím pádem také na celkovou vizáž návštěvníků. Velmi oblíbenou a vyhledávanou saunou jsou naše venkovní baně – dřevěná na zahradě a kamenná v podzemí pod zahradou, venku jsou samozřejmě k dispozici také speciální vířivky, aby hosté měli dostatečný výběr. Všechny typy saun jsou rozdělené také podle teplot – od 100 stupňů nejvyšší možné, přes další úrovně 90-50 stupňů, až po parní aromaterapie, které jsou vhodné i pro kardiaky.

www.aquapalace.cz