Festival pro ženy Woman&Life - Výstaviště Holešovice

18.9.2015 – 19.9.2015, 23:59

Projekt Woman&Life nese podtitul Festival osobního rozvoje a péče pro ženy.

Cílem Festivalu je zprostředkovat ženám všech věkových kategorií co největší množství užitečných informací, které se dotýkají jejich života, osobního rozvoje, rodiny, kariéry a seberealizace, ale také péče o zdraví a krásu.

Festival Woman&Life je rozdělen do 4 základních částí

Festivalový program na hlavním pódiu - např. volba Miss Woman&Life 2015, hudební skupiny, vystoupení špičkových tanečních klubů, úspěšné ženy a známé osobnosti, „Pánská jízda“- milí hosté festivalu, módní přehlídky svatebních šatů, společenské módy a dětského odívaní, Mistrovství ČR v ženských profesích zkrášlování a péče – pedikúra, excentrické zdobení nehtů s kostýmní show na téma „Květinový festival“, mezinárodní show v tvorbě filmových masek, republiková týmová soutěž vizážistek a kadeřnic na téma „New Woman Look“- proměny žen 3 generací, prezentace exkluzivních zkrašlovacích služeb a metod, rozhovory, autogramiády

Odborný program s širokou společenskou a zdravotní tématikou - osobní rozvoj, psychologie, etiketa, komunikace, životní styl, zdraví a jeho prevence, metody péče o krásu a tělo, osvěta, výživa, stravovací návyky a obezita, otázky bezdětnosti, mateřství, rodičovství a výchova, zdravotní problematika žen v různých etapách života a možnosti řešení, partnerské vztahy, vzdělávání, pracovní proces a kariéra, společenské postavení žen, právní otázky, spravedlnost, rovnoprávnost, feminismus, ochrana ženy, bezpečí dítěte, hodnota rodiny, genderová tematika, domácí násilí, krizová centra, alternativní řešení atd. – ve spolupráci s odborníky a institucemi.

Veletržní sekce – prodejní část – stánky firem v oborech estetické medicíny a plastické chirurgie, lázeňské pobyty a cestování, fitness&wellness, široká nabídka kosmetických produktů, metod a služeb péče o tělo, hygienické potřeby, zdravá výživa a úprava stravy, vydavatelství časopisů, ženská a dětská literatura, hobby, dětské hračky a potřeby, sport a vybavení pro volný čas, domácnost, svatební sekce módní odívání, šperky a bižuterie, nabídka vzdělávacích kurzů a rekvalifikací, pracovní agentury, svazy, asociace, poradny atd.

Služby pro veřejnost a jejich aktivní zapojení – výživoví poradci a otázky hubnutí, point ochutnávek dietní stravy, zdarma líčení a účesy, masérský point, služby formování těla, poradna plastických chirurgů a dermatologů, point jógy, fitness a relaxačních cvičení pro aktivní návštěvnice pod vedením zkušených trenérek.
Festival Woman&Life byl již nyní zařazen mezi TOP AKCE s významným společenským přesahem, které se budou pravidelně pořádat v areálu Výstaviště Praha, Holešovice. Koncepce Festivalu je otevřená. Umožňuje prakticky každé společnosti, instituci, zájmovým skupinám i aktivním jednotlivcům společně se podílet na rozšiřování programu o aktuální témata a smysluplně tak naplňovat cíl Festivalu. Chceme touto cestou zprostředkovat ženám tvůrčí inspiraci pro jejich plnohodnotnější život, a také pozitivní zážitky, které si z návštěvy Woman&Life odnesou.

Připravujeme bohatý festivalový program plný zajímavých hostů a mnoha oblíbených osobností, zábavy a show i příležitostí k příjemných nákupům.

Chceme touto cestou zprostředkovat ženám tvůrčí inspiraci pro jejich plnohodnotnější život, a také pozitivní zážitky, které si z návštěvy Festivalu pro ženy Woman&Life odnesou.

Velice rádi Vás uvítáme v řadách našich vystavovatelů, odborných partnerů a návštěvníků.