RawFest 2016

4.6.2016 – 5.6.2016, 23:59

Třetí ročník festivalu RawFest. Festivalu živého jídla, zábavy, sportu a inspirace. Akce, jaká tu ještě nebyla, oslava skvělého raw jídla a života vůbec!

Festival nabídne to nejlepší ze světa raw food, širokou nabídku raw živých produktů, nekonečnou inspiraci na smoothies, představení superfoods a jejich využití, exotické i lokální ovoce a zeleninu. Přijďte si podiskutovat o rawfood s jednou z předních propagátorek tohoto životního stylu, topmodelkou Helenou Houdovou. Připravovat raw pokrmy Vás naučí nejlepší britský raw šéfkuchař současnosti vyhlášený deníkem The Times, Russell James.

O zábavu a vzdělání bude postaráno v přednáškovém stanu se zajímavými zahraničními i tuzemskými hosty s tématy sahajícími od raw food přes domácí pěstitelství, eko zahrady, fyzioterapii až po svobodné vzdělávání. V areálu se budou konat umělecké a sportovní workshopy, připraveno je mnoho zajímavých atrakcí a her pro děti.

V případě zájmu o účast na workshopech se doporučuje sportovní oblečení, obuv a jogamatky. Vhodné jsou též deky apod. pro relax na trávě.

Na festivalu bude k dispozici zpoplatněná úschovna pro Vaše oblečení či zavazadla.