Open Air Aréna Betlémské náměstí 2015

6.7.2015, 11:00 – 24.9.2015, 19:00

Letní multižánrový festival v dvorním traktu GJF

Zahájili jsme již 4. ročník letního festivalu Open Air Arena Betlémské náměstí, který v sobě zahrne široké spektrum kulturních akcí od architektury a umění přes koncerty, divadla a performance až po site specific projekty a dlouhodobé výstavy.

Vyvrcholením celého festivalu bude opět Betlémská kulturní noc 24. září, kdy ožijí galerie, kavárny, obchody a další organizace v blízkosti Betlémského náměstí. 

6.7. site specific instalace/
Kurt Gebauer, Dagmar Šubrtová
site specific instalace ve dvorním traktu Betlémské kaple

15.7. divadelní představení/
Vosto5 - Stand´artní kabaret
Chlapci Ondar, Petar, Tomina, Jura a Kurt předvedou svůj maximální improvizační standart! Nic víc, nic míň! Zcela otevřený divadelně-hudební improvizační večer. Stand´artní kabaret prožívá pokaždé svou premiéru i derniéru a je hudebně doprovázený vlastní kapelou SNAHA.

19.8. tanečně akrobatické divadlo na chůdách a hudební vystoupení/ Long Vehicle Circus - Alenka V představení "Alenka ! "- určeném pro pouliční produkci a celou rodinu zažijete legraci, smutek i krásu, uvidíte a uslyšíte loutky, masky, chůdaře, jednu zpěvačku a tři herce.
SAMOTA
kapela tří architektů s hlučnou kytarou, hutnou rytmikou a emotivním zpěvem. Život nevyrendruješ a dobrá hudba musí trochu bolet, lásko…