PARTY CABARET PRAHA vol.1 KENNY LARKIN (US) PeteBox live concert (UK)

28.8.2015, 21:00 – 29.8.2015, 5:00

Dovolte nam se predstavit: Intergalactica je produkční společnost, která zahájila svojí činnost v roce 1993. V době začátku nové klubové taneční scény a tato činnost trvala do roku 2002 a to přesně na Silvestra, kdy byla poslední akce této produkční firmy. V kostele sv. Michala na Staroměstském náměstí, určitě někteří z Vás tuto akci pamatují. .

Cena vstupenky: 900 Kč

Teď po 13-ti letech se Intergalactica znovu vrací s novou klubovou nocí Party Cabaret Praha. .

V roce 2002 stejní lidé založili společnost Prague Filters and Papers ( www.enjoyprg.cz. Dále se svými partnery spravují dceřinné firmy Smart & Rich (www.smart-rich.cz), Slevto (www.slevto.cz), Rozšířená Realia s.r.o. (www.3drealita.cz) a tyto projekty nám dovolují Vám přinést zábavu evropské klubové úrovně. A to především kvalitní zvuk Vice Audio funktion - one, hvězdy evropského i světového formátu, performance na které jste byli v 90.letech zvyklý, tím je myšleno, kvalitní kabaretní zábava na pódiu. Tanečnice a kostými u nás byly a jsou samozřejmostí. Stejně jako živá vystoupení typu Orion One minute freestyle. Dnes se můžeme prohlásit za zcela nezávislou produkční společnost, která veškeré náklady v rozpočtu hradí z vlastních projektů těchto firem. Díky této finanční svobodě Vám můžeme naservírovat párty s maximální zvukovou úrovní, můžete se těšit na hosty evropské i světové úrovně. Asi největším impulzem pro znovu pořádání akcí tohoto formátu byla absolutní nespokojenost s dosavadním průběhem klubové scény. Přestože Intergalactica je přesvědčena o tom, že české publikum na této scéně lze považovat za to nejlepší v Evropě a proto by si zasloužilo Evropskou úroveň, která nemůže být dosažena pouze kvalitním hostem, je potřeba mít ten nejlepší zvuk, nejlepší performance a samozřejmě toalety, které budou mít úroveň 5-ti hvězdičkového hotelu. (Komu z nás se v těch krásných stavech chce chodit na špinavé záchody? :-) ) .

Co si myslíme že byste měli vědět o NÁS, je že tyto akce neděláme komerčním způsobem (definice slova komerční: Výrobek s úmyslně sníženou kvalitou za účelem většího prodeje.) Právě naopak jde nám o vysokou kvalitu i za cenu, že nevyprodáme. Budeme věřit, že oceníte maximální přípravu, která bude vidět nejen na zázemí klubu, ale také především na personálu a to od ochranky až po debaras. Intergalactica se tím pádem stala finančně nezávislou produkční společností, která čerpá z vlastních fondů z dceřinných firem. Tudíž Vám během akce nebudou vnucovány loga firem, která kolikrát nemají s touto hudební scénou nic společného a většinou si kladou nároky, které nás omezují v umělecké tvorbě."