Kefír - 3. Ročník mezinárodního Bejbypankového festivalu pod širým nebem

5.9.2015

Kašpárek v rohlíku a jeho parta Totiž uvádí Bejbypankový rodinný festival pod širým nebem KEFÍR Hudba, divadlo, atrakce... Zábava!

Festival je koncipován jako zážitkový. Vedle samostatných výstupů je tak připraveno velké množství samostatných atrakcí a vstupů. Malí i velcí bejbypankáči by měli vstoupit do světa, který je během jednoho dne pohltí a zase vyplivne. Narazí na postavy nevídané, vyblbnou se na roztodivných udělátkách, odpočinou si ve speciálních zónách. Budou baveni, strašeni, hýčkáni, aby odešli plni zážitků.

Festivalový areál se skláda z předního parkánu do písmene L a velké festivalové louky. Hlavní vstup do parkánové části je branou z návsi. Hlavní festivalová louka má Náměstí sv. Kefíra, což je střed a srdce festivalu. 3.ročník je rozdělen na hrací místa, které můžete přehledně sledovat podle barev v programu festivalu. Většina míst je zastřešená, ostatní se hrají v plenéru. Vše najdete na místě na informačních cedulích.

Vstupenky si letos můžete pořidit přímo na našem webu, odkaz Lístky v horní liště. Tam naleznete různé cenové varianty a budete moci rovnou zakoupit. Možnost platby kartou nebo převodem zajišťuje GoOut. Systém je bezpečný a využívá ho např. Rock for People. Přes internet získáte po zaplacení vstupenku s čárovým kódem, vytisknete a na místě se ověří elektronickou pistolí, aby nevznikaly zbytečné fronty. Dostanete identifikační pásku, kterou budete nosit na zápěstí. V on line systému se neplatí poštovné.

 

V případě nalezení ztraceného bejbypankáče budeme vyhlašovat jeho iniciále z pódií koncertních míst nebo bude děcko umístěno v „hrací úschovně“, kde bude čekat, pod dohledem na svého rodiče. Tato úschovna bude součástí informačního centra. Ztracené věci a předměty bude možné ukládat a vyzvedávat tamtéž. Za ztracené věci ovšem pořadatelé neručí.