Nouvelle Prague 2015

6.11.2015, 9:00 – 7.11.2015, 22:00

Mezinárodní hudební showcase festival a konference propojující hudební profesionály s veřejností.

6. a 7. listopadu se v prostorách pivovaru Staropramen uskuteční již 3. ročník mezinárodního  showcase festivalu a hudební konference s názvem Nouvelle Prague. Michal Rejzek z Nouvelle Prague již dříve oznámil letošní headlinery, kterými budou švýcarská elektro-popová kapela Kadebostany a Lenka Dusilová s Baromantikou. Zveřejněna byla i jména tuzemských showcasových kapel vybraných ve spolupráci s časopisem Full Moon a Radiem 1, kterými budou Mydy Rabycad, Wild Tides, Ghost of You a Sundays on Clarendon Road.

Pro tuzemské fanoušky, kteří vyhledávají nové, neotřelé hudební zážitky, bude velmi očekávaná také informace o zahraničních showcasových interpretech. Těmi letos budou Beasts (UK), Beau (USA), James Harries (UK), Northeast Party House (AUS), Meat Wave (USA), The Amazons (UK) a The Prettiots (USA). Indii místo původně ohlášených Kraken přiletí zastupovat kapela Studmuffin (IND), nominovaná na tento post partnerským festivalem Mood Indigo.

Nouvelle Prague také zveřejňuje kompletní seznam diskusních panelů, které se uskuteční v rámci mezinárodní hudební konference. Názvy letošních panelů jsou Highway 2015 Revisited, Booking stokrát jinak, Sociální sítě & Marketing, Festivalová abeceda pro začátečníky i pokročilé, Brands & Events, Jak maximalizovat příjmy z autorských práv a Ticketing a cashless řešení – hudba přítomnosti.

Důležitou informací je ale skutečnost, že od 1.září je možné koupit nejen delegátské pasy na konferenci, ale také vstupenky na festivalovou část. Ty je možné koupit přímo na stránkách www.nouvelleprague.com/vstupenky. Jednodenní vstupenky v předprodeji stojí 270,- Kč + poplatky, na místě pak 400,- Kč. Celofestivalová vstupenka je za 370,- Kč + poplatky v předprodeji a za 450,- Kč na místě.

Více podrobnějších informací o Nouvelle Prague najdete na:

www.nouvelleprague.com