Koupák Smack Fest 2015

12.6.2015, 19:00 – 23:59

Sedmý ročník nekonvenčního open-air festivalu s nezaměnitelnou atmosférou v čarokrásném prostředí prvorepublikové plovárny, který zahajuje to pravé léto, je tady!

Cena vstupenky: 280 Kč

Potvrzené kapely:

QUEENS OF EVERYTHING (punk rock'n'roll/Praha)
PLEASE THE TREES (Rock alternative/Tábor)
TING (ska reggae/Praha)
CORBILLARD (Horror punk rock/Belgie)
THE SCANDALS (punk rock/USA)
HOLDEN CAULFIED (indie pop/Praha)
ALL FACES DOWN (post hardcore/Rakousko)
ÓSK & BRYNJA (Acoustic/Island)

Již z názvu festivalu můžete vytušit místo jeho konání, nejedná se ale o jen tak nějaké koupaliště. Budete překvapeni malebným prostředím jediné prvorepublikové plovárny v Čechách, zasazené do šumavského prostředí. A pokud byste zde očekávali pouze místní či přespolní kapely, věřte, že zveme  i ty se zvučnými jmény a neomezujeme svůj výběr pouze na Českou republiku.

Koupák smack Fest si od prvního ročníku razí svou vlastní cestu, buduje si osobitý charakter a snaží se vyvarovat dramaturgickým a programovým klišé. Hlavním cílem je přinést do jihočeského venkova aktuální novinky z hudebního světa formou letní party, na kterou pak všichni dlouho vzpomínají. V loňských ročnících sem zavítaly české skupiny Toxique, Goodfellas, Sunflower Caravan, The Spankers, Mucha, Dirty Blondes, Vložte Kočku, Prague Conspiracy, Luno a zahraniční Rentokill (AT), Astpai (A), Agent Fresco (IS), Lower the Flags (UK),  Burning lady (Fr), Les K-Nard Boiteux (Fr), Say Hello to The Angels(USA) Gerda Blank (NZ) a mnoho dalších. Některé se rády vrací.

Rok 2015 přináší už 7. ročník v řadě. Těšte se na spoustu novinek, ale i na starou, milovanou a tradiční  "koupáckou"  náladu, která odstartuje letošní léto...
koupak-smack-fest.webnode.cz