Veganské hody 2015 v Brně - FBB klubu Na Dráze

30.5.2015, 14:00 – 15:00

Zveme vás na Veganské hody, které se letos poprvé uskuteční i v Brně. Poslední květnová sobota bude v prostorách FBB klubu Na Dráze patřit ochutnávkám nejrozmanitějších veganských jídel, přednáškám a workshopům. Večer je nahradí pestré složení kapel a DJs. Akce je pro všechny, kteří by se o veganství rádi dozvěděli víc a chtějí se přesvědčit, že je veganství nejenom zdravé, ale i chutné.

První ročník brněnských Hodů začne v sobotu 30. května ve 14.00. Kromě množství stánků s jídlem bude připraven bohatý doprovodný program: workshop o kvašení zeleniny, přednáška o právech zvířat ve sci-fi a komiksech, či ukázky vaření v podání zkušených veganských kuchařů. Na děti bude čekat dětský koutek, kde proběhne také přednáška o veganství v rodině. Odpoledne vám k programu zazní poklidné beaty DJs ze 142BPM Crew a balkánské rytmy Brigady Rakije. Večer od 19:00 pak startuje afterpárty, na které zahrají kapely Květák v igelitu, Kopec šišek, My Dead Cat, Propaganja a Mango Sheikh.

Akci pořádá kolektiv dobrovolníků a dobrovolnic. Pokud se chcete i vy aktivně zapojit do organizace anebo přinést vlastní veganskou dobrotu i vy, napište nám na www.veganskehody.cz/zapojse.
Pro víc informací klikněte na www.veganskehody.cz

Akce je zdarma, vstupné na afterpárty bude dobrovolné.