Festival Beats For Love 2015 Dolní Vítkovice

2.7.2015 – 5.7.2015, 23:59

Bez nadsázky je Beats for Love největší taneční elektronický festival ve střední Evropě. Beats for Love je festival taneční hudby pořádaný v historickém jádru industriální památky UNESCO. Prostředí Dolních Vítkovic plné železných kulis se na čtyři dny zaplní spoustou hudby a programu a vzniká tak jedinečná atmosféra plná zábavy i zážitků.

A na co se můžete těšit? Přečtěte si o festivalu Beats For Love 2014 a dozvíte se víc:

Druhý ročník této třídenní taneční megaparty byl ještě povedenější než ten první. Během jeho trvání prošlo branou festivalu přes 35.000 unikátních návštěvníků, kteří si vyrazili užít taneční zábavu v nádherném prostředí bývalých koksoven a oceláren Dolních Vítkovic v srdci Ostravy. Čekalo na ně 8 tanečních scén, na kterých se hrály rozličné styly elektronické hudby - Drum and Bass, House & Trance, Techno, Electroswing, Breakbeat, Reggae, Hip Hop, Urban music a spousta dalších elektronických hudebních odnoží. Během festivalu vystoupilo na pódiích přes 240 umělců a projektů.

Na každém kroku bylo znát, že se všichni přišli bavit a bylo úplně jedno, z kterého koutu světa přijeli. „Láska k beatům“ se projevila naplno! Skloubením výjimečného prostředí, nádherného počasí, skvělých DJ výkonů, výborně šlapajícího organizačního týmu a úžasných partypeople se podařilo to, co je snem každého promoterského týmu...

Více informací www.b4l.cz