Automotoshow Legendy 2015 opět v Bohnicích

13.6.2015 – 14.6.2015, 23:59

Druhý ročník unikátní motoristické slavnosti Legendy se již nezadržitelně blíží, a proto právě teď je ten správný čas koupit si vstupenky za výhodnou cenu. Motoristická slavnost Legendy se uskuteční 13.–14. června 2015 v nádherném anglickém parku Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice.

Cena vstupenky: od 200 Kč

Jednodenní vstupné pro dospělou osobu vás v současné době přijde na 350 Kč/den, rodinné vstupné, které zahrnuje dva dospělé a až 3 děti do 15 let, na 550 Kč/den, vstupné pro studenty po předložení průkazu ISIC je 250 Kč/den a pro seniory od 65 let a ZTP/P 200 Kč/den. Dvoudenní vstupenka je ještě více cenově zvýhodněná. Další informace získáte v předprodeji v síti Ticketpro nebo v kamenné prodejně a showroomu Legendy v ulici 5. května 49 v Praze 4. Vstupenky za akční cenu jsou limitované a s blížícím se termínem akce se ceny budou zvyšovat.

Přijeďte na Legendy MHD!

Chcete ušetřit peníze za parkování a čas, který byste strávili průjezdem zacpanou Prahou, využít spíše na Legendách? Přijeďte městskou hromadnou dopravou. Přinášíme vám několik důvodů proč.

1.    Ušetřete čas pro Legendy a nehledejte hodiny místo na zaparkování. Pokud nejste z Prahy, zaparkujte si bez problémů na některém z více než 15 záchytných parkovišť na okrajích Prahy a v klidu si MHD dojeďte přímo k areálu nemocnice Bohnice. Parkování na okraji Prahy vás bude stát pouhých 20 Kč na celý den a ušetříte tím čas strávený při hledání místa v centru. Vzhledem k nefunkčnosti tunelu Blanka je doprava v Praze složitá a silnice jsou pravidelně na stupních dopravy číslo 4 až 5, což platí i o víkendu. Čas strávený v autě v zácpách a při následném parkování můžete věnovat Legendám.

2.    Budete na Legendách rychleji. Autobusová městská hromadná doprava má své vyhrazené pruhy, a proto ji nic nezabrzdí. Metrem a autobusem budete v areálu Bohnic rychleji než vlastním autem. Například z Letňan, kde se nachází i jedno ze záchytných parkovišť, trvá cesta na místo akce pouhých 22 minut.

3.    Pohodlný vstup na Legendy. Vaše auto vás nebude omezovat při vstupu do areálu. Můžete se v klidu procházet a nemusíte se stresovat pamatováním si, u kterého vchodu jste auto zaparkovali.

4.    Na Legendy vlakem. Kdy naposledy jste jeli s vaší rodinou na výlet vlakem? Vzhledem k dobrému vlakovému spojení můžete ze všech koutů České republiky přijet až do centra Prahy vlakem a následně využít MHD.

Více detailních informací včetně mapy areálu s jednotlivými zónami naleznete na www.legendy.cz nebo na Facebooku Legendy – Automobilová slavnost.