Elán - megakoncert na Česko-slovenské hranici

20.6.2015, 19:00 – 23:00

Československá hudební legenda Elán si na nedostatek fanoušků na Slovensku a v České republice stěžovat nemůže, jejich vystoupení v obou zemích navštěvují několikatisícové davy. Tentokrát se však chystá koncert, na kterém se očekává smíšené publikum – 20. června 2015 na letišti v Holíči, necelé 3 km od Hodonína – pod širým nebem, na hranici mezi oběma republikami.

Cena vstupenky: 650 Kč

Červnový megakoncert na letišti v Holíči, jen několik stovek metrů od česko-slovenské hranice, bude jednou z mála příležitostí užít si Elán live. Podle Vladimíra Moška ze zastupující agentury skupiny Elán budou moci v letošním roce fanoušci navštívit koncerty v ČR a SR maximálně v pěti případech. „Předpokládáme, že v rámci Česka a Slovenska odehrajeme přibližně pět koncertů. Ten v Holíči bude mít speciální náboj a my se na to velmi těšíme,“ potvrdil Vladimír Moško. Elán přicestuje do Holíče v plné sestavě se zhruba stominutovým koncertním programem Elán Best of vol. 2, ve kterém zazní slavné hity jako Voda, čo ma drží nad vodou, Čaba neblázni, Nie sme zlí, Stužková, Sestrička z Kramárov, Kaskadér a mnoho dalších známých písniček.

Letiště v Holíči si během posledních let získalo pevné místo na mapě kvalitních a hojně navštěvovaných hudebních festivalů. Každoročně se tady v červenci koná největší multigenerační československý hudební festival Cibula Fest. To je ostatně také důvod, proč se koncert legendy československého popu koná právě v tomto hraničním pásmu. „Během Cibula Festu si na letiště v Holíči najde cestu přibližně deset tisíc návštěvníků z obou zemí. Tohle místo si diváci oblíbili, zvykli si na něj a rádi se sem vracejí. Elán nemusíme nikomu představovat – ani Čechům, ani Slovákům, kteří tuto skupinu milují. Koncertem na hranici tak potěšíme najednou oba národy,“ dodal Vladimír Chrenka, organizátor Cibula Festu a megakoncertu skupiny Elán v Holíči.

Vstupenky na koncert skupiny Elán v Holíči 20. 6. 2015 je možné zakoupit v síti PREDPRODEJ.CZ za 650 Kč.