I LOVE FOOD - soutěž pro amatérské kuchaře

5.9.2015

Milujete jídlo a ve svém volném čase se rádi zavíráte do kuchyně? Přijďte nám to ukázat a vyhrajte ceny v celkové hodnotě 50 000 Kč.

1. KOLO

Do prvního kola se může přihlásit absolutně kdokoliv. Hlavní téma je parmazán a vaším úkolem je uvařit pokrm, ve kterém bude dominovat chuť právě tohoto sýra. Pošlete svůj recept do 30. dubna 2015 na [email protected] a zařaďte se tak do výběru 12ti soutěžících pro 2. kolo!

2. KOLO

Postupující pozveme do Chefparade, kde nám uvaří svůj parmazánový recept. Porota poté bude jednotlivé pokrmy hodnotit, přičemž do předposledního kola postoupí 4 nejlepší soutěžící.

3. KOLO

Předposlední kolo se uskuteční na Foodparade před zraky návštěvníků. Soutěžící se mezi sebou utkají ve dvojicích. Úkolem tohoto kola bude ugrilovat hlavní chod ze surovin z "mystery boxu".

4. KOLO - FINÁLE

Finále se uskuteční druhý festivalový den. Oba finalisté budou soutěžit ve třech disciplínách: Poznávání po slepu, vědomostní kvíz a "poraď si se surovinou". Kdo nasbírá více bodů, stává se vítězem a získává výhry v hodnotě 50 000 Kč!

Kompletní znění pravidel najdete zde: http://www.foodparade.cz/cs/soutez.pdf