Casting do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2015 v OC Galerii Teplice

27.4.2015, 15:00 – 16:00

Agentura Elite vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2015. Castingy se uskuteční mezi 15. a 28. dubnem v obchodních centrech ve všech regionech České republiky.

Do soutěže se mohou přihlásit ženy ve věku 13 až 22 let s výškou nad 170 cm a muži ve věku 16 až 26 let s výškou nad 180 cm. Ambasadorkou soutěže se i pro tento ročník stala topmodelka Pavlína Němcová, která se bude spolu s porotou podílet na výběru semifinalistů a zároveň bude provázet všemi castingy.                                                                                                                                                                                           

Každý účastník castingu absolvuje základní pohovor se zástupci agentury Elite a získá dárečky od partnerů projektu a časopis ELLE. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky Schwarzkopf, Rowenta for Elite Model Look, Artdeco a Vita Liberata. Odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci společnosti Rowenta na vybraných castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost. O poradenství a zvýraznění přirozené krásy se na castinzích postarají vizážistky značky Artdeco.

Všichni zájemci, kteří si chtějí nechat poradit s péčí o vlasy, mohou absolvovat analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.