RawFest 2015 v Praze - festival živého jídla

7.6.2015, 10:00 – 17:00

Na ostrově Štvanice propukne 6. června už druhý ročník RawFestu. Praha se stanem dějištěm největšího festivalu rawfood ve světě.

Cena vstupenky: od 190 Kč

Po úspěšném prvním ročníku RawFestu se mohou příznivci živé stravy těšit na pokračování. RawFest 2015, jehož pořadatelem je česká společnost Lifefood, bude dvoudenní – potrvá od 6. do 7. června, přesouvá se na ostrov Štvanice v Praze.

Raw food neboli živá strava je nejnovější trend v gastronomii a získává si čím dál více příznivců. Objevte i vy chutě a zdravotní benefity živé stravy!
To nejlepší ze světa raw food, celodenní raw "vaření" s nejlepšími mistry kuchaři, smoothies, superfoods, čerstvé lokální i exotické ovoce.

Přednášky, umělecké a sportovní workshopy, koncerty, tombola, soutěž o nejlepší raw food pokrm, bio a eko výrobky, zábava pro děti celý den. 
V průběhu dne budete moci přihlížet raw „vaření“, nechat si udělat smoothie na míru a zvolit Zlatou dobrawtu, nejchutnější jídlo dne. V přednáškovém stanu mnoho zvučných jmen naplní touhu po informacích ohledně raw food, v areálu budou probíhat malířské workshopy nebo intimnější hudební dílny.

Důležitou součástí programu je jeho sportovní část, kdy se budete moci zapojit do sportovních workshopů počínaje jógou a konče speciálním bodyrock workoutem, zahrát si na provazochodce nebo se pokochat sportovní exhibicí.

Na děti čeká bohatý program vytvořený ve spolupráci s oblíbeným Zeměrájem, např. olympiáda zvířátek, střelba z luku, tvoření bosýma nohama, puzzle, hry a hlavolamy, cesta za pokladem nebo třeba oblíbené hraní s mega bublinami. 

Živá strava je čím dál oblíbenější koncept stravování, kdy jídlo prochází tepelnou úpravou do 42 °C takže maximum výživných hodnot zůstává zachováno. 

Speciálně kvůli RawFestu přijede do České republiky poprvé jedna z největších průkopnic živé stravy Mimi Kirk a světový šampion ve freestyle parkuru Tim Shieff. Předprodej vstupenek běží prostřednictvím sítě SMS ticket a Ticketstream – zvýhodněné vstupenky jsou k dostání do 30. dubna 2015.

CENY VSTUPENEK: 1. Jednodenní vstupenka - sobota: 240 Kč (1. měsíc předprodeje)/ 280 Kč ostatní předprodej/ 320 na míst 2. Jednodenní vstupenka - neděle: 190 Kč (1. měsíc předprodeje)/ 220 Kč ostatní předprodej/ 250 na místě 3. Dvoudenní vstupenka: 350 Kč (1. měsíc předprodeje)/ 400 Kč ostatní předprodej/ 450 na místě Deti do 15 let zdarma.