Jóga zdarma na Letné

16.4.2015, 19:00 – 15.10.2015, 21:00

Zveme vás na hodiny jógy zadarmo, které se budou konat každý čtvrtek od 14.5. do 15.10.2015 v Letenských sadech, sraz je v 19,00 vedle zastávky tram "Sparta". Děkujeme komunitě Joga Praha.

Cvičení Jógy zdarma na Letné (dříve na Vyšehradě) zahájuje čtvrtou sezonu a jeho součástí bude také slavnostní založení Centra thajského buddhismu "Wat Suan Prague", které bude zastřešovat všechny aktivity včetně jógy zadarmo.

Cvičení vede Alef Prazsky, cvičí se jednoduchá jóga pro všechny, s sebou si vezměte jogamatku, karimatku nebo deku, víc vrstev oblečení a vodu.

Kdo jsme?

Jsme otevřená skupina lidí, kteří se scházejí, aby si společně zacvičili jógu v pěkném prostředí parku na Vyšehradě. V roce 2015 v Letenských sadech.

Kdo může přijít na cvičení?

Přijít může kdokoliv, zvlášť vítaní jsou úplní začátečníci, kteří ještě nikdy jógu necvičili. Každé cvičení začínáme úplně od začátku, takže začátečníci nemusí mít obavy, že jim už něco uteklo. Co se týče pokročilejších, ti jsou vítaní také a můžou si cvičit pokročilejší verze ásán, které cvičíme společně.

 Kdy a kde se scházíme? 

Sraz je každý čtvrtek, aktuální hodinu ověřte na http://www.facebook.com/groups/jogapraha/ nebo zde https://www.facebook.com/jogapraha

Přijďte si zacvičit a vezměte s sebou také svoje přátele!