Koncert The Feud (UK) 2015 v Praze

28.4.2015

Kapela The Feud projela v roce 2010 jako support Juliette Lewis Velkou Británii, Německo a Holandsko, aby pak u nás zabodovala na Rock For People.

Cena vstupenky: od 150 Kč

Rok 2011 je ve znamení upevnění pozic na domácí klubové scéně v UK, v roce 2012 opět cesty napříč Evropou. A konečně v letošním roce nahrávali v americkém Los Angeles v péči renomovaného producenta Tima Andersona, známého spoluprací s Lanou Del Rey, Dizzie Rascallem nebo kapelou Ima Robot. Americká zkušenost, podpořená i koncerty v Los Angeles, New Yorku či účastí na SXSW v Austinu jistě kapele přinesla nové podněty a zkušenosti, jež nyní může docenit i jejich početná česká fanouškovská základna.
The Feud je britská hudební skupina, která mixuje neotřelým způsobem rockové riffy s ostrými beaty a výrazným zpěvem. Členové The Feud vyrostli ve svérázné krajině oblasti Lake District v severozápadní Anglii, nyní jsou usazeni v Manchesteru. Hráli v několika sestavách před vznikem současné kapely, jejíž kariéra začala v roce 2010 debutovým singlem In Between The Lines.

The Feud - In Between The Lines