Výstava Audio Video Show 2015 v Praze

27.3.2015 – 28.3.2015, 23:59

Světově unikátní výstava Audio Video Show představí nejnovější trendy audia videa a inteligentního bydlení.

Cena vstupenky: 150 Kč

V pátek 27. a v sobotu 28. března se v pražském hotelu Dorint Don Giovanni uskuteční výstava Audio Video Show, která nabídne to nejzajímavější ze světa audia videa a inteligentního bydlení. Návštěvníci budou mít ojedinělou příležitost poznat například největší a nejmodernější modely televizorů, či reprosoustavy za desítky miliónů.
Během výstavy budou probíhat také soutěže o ceny v hodnotě desítek tisíc korun. Největším lákadlem Audio Video Show budou špičkové zesilovače či přehrávače, výjimečné gramofony, dokonalé televize nebo zvuk těch nejlepších reprosoustav. Návštěvníci výstavy Audio Video Show se mohou těšit, že uvidí nejmodernější 4K projekci, kterou znají z kin, dále jednu z nejdražších audio sestav světa v hodnotě téměř 10 000 000 korun nebo nejnovější modely televizorů Samsung v čele s největší běžně dostupnou televizí o velikosti 85. Zároveň v rámci programu inteligentního bydlení bude prezentováno, jak lze domácí technologické prvky vzájemně propojit a zjednodušit jejich ovládání, či získat nové možnosti využití.

Audio Video Show není jen o vystavování

Výstava Audio Video Show představuje nejvýznamnější akci svého druhu nejen v České republice, ale i v zahraničí. Nabídne audio-video produkty, zajímavé přednášky a workshopy na aktuální témata. Návštěvníci se mohou těšit na atraktivní vystavovatele ze světa audio-video techniky, high endu a chytrého bydlení.
„Letos se koná již třetí ročník výstavy, která byla známa pod názvem HIGH END PRAHA. Každý rok na výstavu zavítá více jak 2 500 návštěvníků a věříme, že se letos přijde podívat přes 3 000 lidí,“ říká Daniel Březina, organizátor výstavy Audio Video Show. K vidění bude široký průřez všemi úrovněmi i kategoriemi spotřební elektroniky. Akce se účastní také zahraniční vystavovatelé, kteří dosud nemají v České republice přímé zastoupení. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou příležitost se seznámit s velmi zajímavými a v ČR dosud neznámými audio video výrobky. Ti, kdo přijdou, se nemusí jen dívat, ale mohou i soutěžit o atraktivní ceny - například sluchátka Denon, reprosoustavy Xavian NEOX 1 nebo LP desky v hodnotě 10 000 korun.
Vstupné je 150,- Kč jde na účet české pobočky UNICEF.
Dvoudenní vstupenka je k dispozici za 200,- Kč.
Děti do 15 let mají vstup zdarma.