3ARTbeat festival 2015 v Ostravě

31.7.2015 – 1.8.2015

Art - Music - Act, tyto tři větve umění pro nás mají stejnou váhu a tak kromě spousty zajímavé hudby, kterou uslyšíte, také uvidíte, pocítíte, nahmatáte a prozkoumáte úplně nové dimenze. Ve výtvarně a umělecky do detailů zpracovaném festivalovém magickém světě vás čeká škála performance různých velikostí i ražení, unikátní workshopy, přednášky či interaktivní prezentace rozmanitých objektů a projektů spojujících různé sféry umění, ekologie, technologie, filosofie

3ARTbeat festival je projekt, jehož cílem je vytvořit v Ostravě jedinečný každoroční festival, který bude první svého druhu v ČR. Pro místo konání akce jsme zvolili industriální prostory DŮL HLUBINA - Dolní oblast Vítkovice. Tyto prostory výtvarně zpracujeme!!!!

Art - Music - Act, tyto tři větve umění pro nás mají stejnou váhu a tak kromě spousty zajímavé hudby, kterou uslyšíte, také uvidíte, pocítíte, nahmatáte a prozkoumáte úplně nové dimenze. Ve výtvarně a umělecky do detailů zpracovaném festivalovém magickém světě vás čeká škála performance různých velikostí i ražení, unikátní workshopy, přednášky či interaktivní prezentace rozmanitých objektů a projektů spojujících různé sféry umění, ekologie, technologie, filosofie... 

Vše na festivalové půdě se bude odehrávat v souvislosti s triádou témat. Triádu dalšího ročníku odhalíme vždy v rámci festivalu. Čeká nás "Zrod-Oheň-Rytmus" - těšme se tedy na rytmické ohně, ohnivé rytmy, umění, objekty, řemesla, zvuky a obrazy. A také na zrod surrealistického, industriálně romantického světa, který bude psychickým i fyzickým prostorem pro prezentaci, vyjádření, propojování, dialog a interakci. Základů s inovací, unikátních projektů, talentů a komunit se společností, studentů a mladých umělců v mezinárodních sítích.
3ARTbeat festival – cesta tohoto festivalu směřuje k Evropským festivalům typu Burning man, Boom festival, Ozora…

3ARTbeat festival spojuje umění s technologiemi!!!

Součástí 3ARTbeat festivalu, je ojedinělá galerie umělců (50 – 70 umělců – vystavovatelů)

Vzdělávání na 3ARTbeat festivalu!!! Skrze workshopy (socha, malba na vodě, perkuse, kovářství a jiné), přednášky(audiovisual, filosofie atd.)

3ARTbeat přináší nový druh festivalu do ČR!!!

3ARTbeat festival bude každý rok podléhat triádě  témat a ty budou souznit s výtvarnem, dramaturgii , workshopy a takřka vším. Triáda témat pro rok 2015 – zrod, rytmus, oheň.