Velký koncert Kašpárka v rohlíku v Paláci Akropolis

20.3.2015, 18:00 – 20:00

Návrat kašpárka po 7 letech na místo činu! Kašpárek v rohlíku, jako zástupce hnutí BEJBYPANK, které spojuje ve své tvorbě kvalitní zábavu dětí a rodičů, se vrací speciálním koncertem v pražské Akropoli tam, kde začal. Na stejném místě se totiž uskutečnilo vůbec první, živé, koncertní vystoupení Kašpárkovy partičky! A koncert to bude v mnoha ohledech premiérový.

Cena vstupenky: 290 Kč

Ke každé vstupence CD

První specialitou je, že fanoušci získají ke každé vstupence speciální CD “The best of Kašpárek do káry”, která obsahuje výběr 13 písní z desek: Bejbypank, Kašpárek navždy, Ježíšku panáčkuj a Ten Halywůd. Principál Kašpárka v rohlíku k tomu říká: ”Auto je taková vhodná hudební posluchárna, a my jsme si řekli, že usnadníme řidičům výměnu cédéček, a tím zvýšíme jejich bezpečnost.”

Příjemnou novinkou je také možnost zakoupit si, vůbec poprvé, vstupenky elektronicky, takže odpadají náklady za poštovné.

Nový program

V Akropoli budou moci fanoušci poprvé shlédnout nový hudební program pro rok 2015, který bude premiérově secvičen pro tuto akci. Vycházet bude z čerstvé desky NEPOSLOUCHEJTO! a doplní ho repertoár hitů z předchozí tvorby. Partička samosebou vystoupí v nových dresech, komixových kostýmech s typickými číry. Chybět nebudou ani nové výtvarné prvky, jelikož premiérový program je opět koncipován jako hudební a vizuální šou! O vizualitu se postaral tandem: výtvarník Lukáš Urbánek a grafik Jakub Kaše, návrhy kostýmů pocházejí z tužky Edity Kurkové!

Hosté a kamarádi

Celý program uvede pouliční výbor divadla VOSTO5, který by měl přítomné varovat před vzrůstající bejbypankovou zábavou, kterou výboři považují za pokleslou.

Kašpárkovu partičku doplní a podpoří na hudebním pódiu kamarádi: Dara Rolins, Adrian T.Bell, stálice Milan Cais, Monika Načeva a další.

Kašpárkův výroční a vskutku dojemnými slovy prošpikovaný proslov přeloží, z nesrozumitelné češtiny do srozumitelné češtiny, simultánně v přímém přenosu, překladatelka Dana Hábová!

Premiéra a natáčení videoklipu

Kašpárek v rohlíku přislíbil, že součástí koncertu bude také křest prvního oficiálního videoklipu v bejbypankových dějinách. “My jsme dlouho čekali na režiséra slavných světových klipů Gondryho, ale ten se neozval. Zřejmě ho to nenapadlo, nebo se styděl. Tak jsme se do toho pustili sami a výsledek je něco mezi Gondrym a Zachariášem.!”, popisuje situaci s klipem Dvořák a sám sebe přitom lascivně točí na levnou videokameru.

Všichni, kdo dorazí na koncert, si v dalším klipu Kašpárka v rohlíku dokonce zahrají. Protože přímo v Akropoli se bude natáčet další živý klip!

Problémy s falešným Kašpárkem

Koncert má již teď jednu výraznou slabinu. V Akropoli se totiž  v roce 2008 zhmotnila poprvé postava Kašpárka ČR. Problém ale je, že jím byl Tomáš “Tomina” Jeřábek a nyní chce své pracovní místo zpět. Zřejmě tedy přímo na pódiu dojde ke konfrontaci dvou Kašpárků. “Je to trochu trapné, ale prostě se to stalo. Nikdo nemohl tušit, že Tominovi přestanou jít reklamy a bude se chtít vrátit do kostýmu se lvíčkem na prsou, ve kterém vystoupil jednou, právě na vůbec prvním koncertě. Uvidíme, jak to dopadne.”, dodává principal Kašpárka v rohlíku s ustaranou vráskou na čele.

www.bejbypank.cz