Festival Evolution na Výstavišti Praha Holešovice 2015

17.4.2015, 10:00 – 19.4.2015, 19:00

Festival Evolution – to jsou především tři dny doslova nabité programem, ve kterém každoročně vystupuje celá řada mezinárodně uznávaných osobností. Festival Evolution je souborem veletrhů Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Esoterika a Inspirace.

Cena vstupenky: od 125 Kč

Festival vyrostl z pěti veletrhů, jejichž vzájemné propojení uspokojí všechny, kteří dbají o své zdraví, chtějí se dozvědět něco o sobě a rozvoji své osobnosti, chtějí načerpat nové poznatky z oblasti zdravé výživy a biozemědělství nebo nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Obě sekce, prezentační i programová, jsou neoddělitelné a vzájemně se podporují – o čem se v rámci programu bude mluvit, to je možné si rovnou vyzkoušet, osahat, ochutnat nebo si přivonět. Každý rok se snažíme nabídnout návštěvníkům něco nového, dát prostor inovativním pohledům na tradiční přístupy a diskutovat aktuální témata a otázky, aby si návštěvníci mohli odnést praktické tipy, nápady, inspiraci i konkrétní výrobky.

Dubnový Festival Evolution tak pod jednou střechou nabízí pět veletrhů a tři dny doslova nabité programem. BIOSTYL je určen pouze pro vystavovatele s certifikovanými bioprodukty - potravinami, kosmetikou, doplňky stravy nebo textilem. ZDRAVÍ prezentuje výrobky a služby z oblasti zdravé výživy, přírodní produkty, kvalitní regionální potraviny i společnosti z oboru přírodní medicíny, nových diagnostických metod, prevence a celkové tělesné i duševní rovnováhy.

Veletrh ECOWORLD se soustředí především na vystavovatele, kteří nabízejí výrobky šetrné k životnímu prostředí, energeticky úsporné a nezatěžující přírodu. ALTERNATIVA prezentuje známé i zcela nové obory a techniky, jejichž společným jmenovatelem je sebepoznání, duchovní obohacení a osobnostní rovnováha člověka i celé společnosti. INSPIRACE návštěvníky seznámí s různými myšlenkovými směry a metodami osobního rozvoje, představí nové vzdělávací projekty a metody, ale také třeba aktivní odpočinek nebo získávání nových zážitků.

Kromě tří stovek stánků s přehlídkou nejnovějších produktů, trendů a služeb z oblastí bioprodukce, zdravého životního stylu, osobního růstu, či ekologie, se představí řada českých i zahraničních hostů se svými přednáškami, workshopy, poradnami či uměleckými aktivitami. Programová i prezentační část se vzájemně podporují – o čem se v rámci programu bude mluvit, to je možné si rovnou vyzkoušet, osahat, ochutnat nebo si přivonět.

Multižánrový charakter festivalu dává prostor zdravotním poradnám, kvalitním potravinám a zdravému vaření, léčení a cvičení, ekoporadnám, interaktivním programům s výstavou Play nebo výchově a vzdělávání.

Festival je tak velkým magnetem pro všechny, kteří chtějí žit aktivně a zdravě, záleží jim na okolním prostředí a zajímají se o to, co životu dává hlubší rozměr.  Skladba vystavovatelů i koncept živého programu propojují tu část života, která se nám může zdát příliš emoční či spirituální, s tou, která naopak působí příliš racionálně.

Více informací na www.festivalevolution.cz