Večerní výšlap na Slaměnku - Dolní Morava

27.2.2015, 17:00 – 19:00

Páteční večer samozřejmě vybízí vyrazit někam na drink, ale co takhle před tím trochu pohybu a nebo si dát ten drink na nejluxusnějším místě na Dolní Moravě?! 

Cena vstupenky: 200 Kč Kč

Vyrazte s námi na večerní výšlap na Slaměnku. Na tento jedinečný večerní výlet za doprovodu místního průvodce budete mít možnost vydat se hned několikrát za zimní sezónu. A co je na tom zvláštního? Na Slaměnku nepůjdete po turistických cestách, ale po loveckých chodníčcích a pěšinách. Celková délka tohoto výletu i s cestou zpět je cca 9 km a zdoláte převýšení 360 m. Vychází se vždy v 16:30 od infocentra Marcelka , kde Vás vybaví vším potřebným pro tento výšlap. Zhruba za hodinu dorazíte k chatě kde Vás čeká pořádný vrcholový drink ( specialita chaty Slaměnka ) a lehká večeře , která je další lokální specialitou. Po osvěžení a zahřátí se u tepla krbu společně vyrazíte zpět do údolí. Tempo výletu je vždy přizpůsobenu celé skupině. 

Cena za jednu osobu je 200 Kč vč. zapůjčení vybavení a občerstvení na Slaměnce 

Výlet se uskuteční vždy minimálně od 4 přihlášených osob. Přihlásit se můžete vždy nejpozději v pátek do 16:00 na infocentru Marcelka. Max. počet osob 12. Výletu se můžete zúčastnit i se svým vybavením a z ceny bude odečteno půjčovné. 

Vice informací na [email protected] nebo na 602 378 150 

V ceně výletu: 
- vypůjčení sněžnic, holí popř. čelovek 
- průvodce 
- lokální speciality u krbu na Slaměnce