Adventure Night - Dolní Morava

28.2.2015, 20:00 – 14.3.2015, 21:00

Nenechte si ujít fantastickou podívanou pro celou rodinu, plnou úžasných zážitků i zábavných momentů, během které shlédnete co vše se dá na sněhu a třeba i ve vzduchu provádět. 

Cena vstupenky: vstup zdarma Kč

Slyšeli jste už někdy název Adventure Night? V zahraničních lyžařských střediscích jste se s tímto názvem již možná setkali. Tyto akce jsou známe především v Rakousku, kde probíhají již několik let. Relax & sport resort Dolní Morava je prvním kdo podobnou akci v České republice pořádá. 

Celá show je moderovaná speakrem, doplněná hudbou a na závěr si můžete dopřát pár horkých drinků během oblíbené afterparty přímo na svahu. 

Nezapomenutelná noční show, během které vám představí své umění instruktoři s nacvičenými Demojízdami ve formacích nebo při freestyle exhibicích a žongléři s ohněm, doplnění o laserové a světelné efekty, začíná ve 20:00 hodin u lyžařského vleku Kamila naproti hotelu Vista****. Na této jedinečné akci spatříte také naše zkušené rolbaře, kteří své stroje Pistenbully 600 roztočí do sehraného tance a maskota resortu Mamutíka na lyžích. 

Po skončení show proběhne zhruba hodinová after party přímo na svahu. Tím to ale zdaleka neskončí a party se přesouvá do Aprés Ski „Kulaté peklo“ v areálu U Slona, kde budou probíhat Happy hours na vybrané drinky. 

V loňském roce proběhlo již sedm takových akcí a na letošní sezónu jich máme připraveno celkem 10. Letos bude program obohacen o zcela nové prvky v programu, jak po stránce exhibicí přímo na svahu, tak i masivnější vizuální efekty a ohňostroje. Rozhodně se máte na co těšit! 

Nenechte si ujít tento jedinečný zážitek a přijeďte strávit sobotu na Dolní Moravu.