BADYSFEST 2015 v Nučicích

13.6.2015, 12:30 – 23:00

BADYSFEST je rockový festival, který se pravidelně koná každý rok začátkem června v Nučicích nedaleko Prahy v areálu TJ Sokol Nučice.

Cena vstupenky: 240 Kč
BADYSFEST 2015 v Nučicích

Počtem vystupujících kapel nepatří mezi největší (z časových důvodů je počet účinkujících omezen na devět), ale o to více se snažíme, aby to byly kapely kvalitní a žánrově různorodé, aby si každý návštěvník přišel na své. Na předchozích ročnících BADYSFESTu již hrály kapely: KRUCIPÜSK, VISACÍ ZÁMEK, PUMPA, PLEXIS, MOPED, APPLE JUICE, HEEBIE JEEBIES, THE ANTENNAS, BADYS, BLACK HILL, VOSÍ HÍZDO, INDEX, ARTUR, NĚCO, FENOMEN, HERO FROM ZERO a PSÍ KŠÍRY. Na letošním, v pořadí již třetím, ročníku, který se koná 13.6.2015 budou k vidění a hlavně slyšení, kromě pořádajících Badys, tyto skupiny: Dymytry, Špejbls Helprs, Abraxas, Blue Effect, Trautenberk, E!E, Eclipse a MZH. Jak je patrné, zveme jak mladé začínající kapely, tak kapely z naší rockové špičky a časem možná i ze zahraničí.

Festival pořádá Badys o.s., což je parta nadšenců z kapely Badys, kteří chtějí dokázat, že bigbít v Čechách ještě nejenom žije, ale také pomáhá potřebným. A proto také letos, stejně jako v minulosti, poputuje výtěžek z této akce na dobročinné účely. Předloni jsme přispěli nadaci Člověk v tísni www.clovekvtisni.czcs a loni klinice dětské onkologie FN v Motole. Smyslem našeho počínání opravdu není finanční zisk, ale vytvoření hudební tradice ke spokojenosti návštěvníků všech věkových kategorií.

www.badysfest.cz