Vanessa Tour 2015 ve Forum Karlín

1.2.2015, 20:00 – 22:00

Na koncertu zazní nejen nové skladby z aktuální desky Antidotum, fanoušci se samozřejmě dočkají i klasických hitů napříč minulými alby Flashback, Monogamy a také Vanessa Gun.

V sestavě Samir Hauser (Bruno Ferrari), Miroslav Papež (Moimir Papalescu), Jaroslav Stuchlý (ex – Michael´s Uncle), Jakub Horák a Tuzex (ex -Sunshine) a v souvislosti s vydáním nového maxisinglu, připravila legendární Vanessa sérii koncertů a poctí svou návštěvou vedle Prahy také další města v republice: Brno, Ostravu, Plzeň a Pardubice. Nezapomněla ani na východní sousedy a samozřejmě zahraje také Bratislavě. Na aktuálním maxisinglu naleznete například novou verzi jejich staršího hitu „Mikronaut“ nebo předělávku písně „Podivuhodný mandarín“ od Plastic People.

Vanessa si jako vždy připravila sérii překvapení, z nichž to první má vskutku libozvučné jméno: John Fryer – věhlasný britský zvukový inženýr a hudebník, člen This Mortal Coil, spolupracovník Nine Inch Nails, Depeche Mode, Fields Of Nephilim, Swans, Cocteau Twins, Die Krupps a mnohých dalších světových skupin. John Fryer, který produkoval album Antidotum, se stal členem Vanessy a v únoru vyjíždí s kapelou poprvé na turné. Jak se kapela sehrála s hvězdou světového formátu? Vydrží John Fryer celé turné pohromadě s naší nejdrsnější hudební partou? Přijďte se podívat sami!

Dočkáte se samozřejmě také velkolepých čísel, kterými se Vanessa proslavila. Těšte se na obscénnost, brutalitu a na české poměry nevídanou show.

Nahota, krev, skvělé a naturalistické české texty, obnažený obraz zkažené české společnosti - to je nová Vanessa! Poprvé v historii na halovém turné, na veliké stage, se speciálními efekty. Přijďte oslavit 25. narozeniny kultovní Vanessy na jejich největší show!

Začátek koncertu Vanessy je vždy ve 21:30 hodin.