Jameson Film Nights se loučí ve sci-fi stylu – uvádějí Dárce

16.9.2014, 20:00 – 23:59

Už jsi zažil JAMESON FILM NIGHTS? Chceš si vychutnat super biják s cool drinkem na břehu Vltavy s výhledem na rozzářenou Prahu? Máš poslední možnost! JAMESON tě zve na sci-fi novinku DÁRCE už 16. září! Buď u toho! Zaregistruj se na www.jameson.cz/film-night/,  získej vstupenku a super bonus: dva drinky Jameson k tomu!

Náročné září? Přijď si oddychnout a užít si venkovní párty jak má vypadat: mix filmové muziky od DJ Pavla Bidla, drinky na přání, super filmová novinka, parádní posezení a vymazlené chuťovky k tomu! Jameson se ve Výletním kině Smíchov loučí s létem ve velkém stylu!

Po povedeném promítání filmů Lucy a Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil, přichází poslední noc ze série JAMESON FILM NIGHTS se snímkem Dárce. Koukni na fotky z minulé akce na facebooku Jamesona:  https://www.facebook.com/Jameson.CzechRepublic/photos_stream!

Jameson spolupracuje s Výletním kinem Smíchov, protože je to zkrátka skvělé místo. Vzniklo proto, aby vrátilo život do lokality, která poslední dobou hodně strádala, ale stále má neuvěřitelné kouzlo. Proto se pár nadšenců rozhodlo využít příležitosti a na místo, kde chtěl před lety architekt Jean Nouvel postavit hotel Marina, vytvořit na dobu dvou let oázu společenského života u řeky. U řeky, která dala život tomuto městu, z místa, kde by byl dnes skvělý výhled na Šemíkův skok a kde se dnes neděje téměř nic, přestože na protějším břehu náplavka úžasně ožívá.

Značka Jameson podporuje kvalitní film už dlouhou řadu let. Nejprodávanější irskou whiskey proto snadno najdete na nejrůznějších filmových festivalech a projektech. Aktuálně se s JAMESONEM můžete setkat i na každém promítání Výletního kina Smíchov.

Na JAMESON FILM NIGHTS najdete několik koktejl barů s opravdu širokou nabídkou oblíbených drinků. Dát si můžete jak čistou irskou whiskey, tak i oblíbené letní coolery: Jameson Ginger, Apple, Mint nebo Cranberry − tedy lahodné spojení kvalitní whiskey se zázvorovou, jablečnou, mátovou nebo brusinkovou limonádou.

Sedací pytle, které jsou ve Výletním kině trvale k dispozici, doplní pro tuto příležitost netradiční posezení a doplňky ze slámy, atmosféru vltavského břehu opět dotvoří neotřelé dekorace.

O dobrou náladu se osobně postará i DJ Bidlo, který na slaměném DJ pultu opět vytvoří super mix filmových melodií, nabídku chuťovek nachystá Crush Street Cathering se svou old school dodávkou Citroën HY, která stojí za vidění! Dát si tu můžete třeba filmový Hot dog dochucený například barbecue omáčkou z whiskey Jameson.

Chceš zažít super večer plný zážitků, v cool prostředí a s báječným drinkem v ruce? Na kino, jaké v Praze nemá obdoby, se přihlásíš na www.jameson.cz/film-night.

JAMESON FILM NIGHTS ve Výletním kině Smíchov najdete na Hořejším nábřeží 2, Praha 5. Spojení tramvajemi č. 3, 7, 17 a 52 na zastávku Výtoň. 

Sledujte www.jameson.cz